Οδηγίες Κοινότητας

February 5, 2017

  Η πόλη σας είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Τώρα αρχίζει πραγματικά ο ενθουσιασμός!

  Ήταν μια περιπέτεια το να χτίσουμε τη πόλη σας, και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε τις προσπάθειές σας να αποδίδουν καρπούς, αφού ξεκινήσαμε να λανσάρουμε την πόλη σας στην εφαρμογή. Αφού λανσαριστεί το Moovit στην πόλη σας, χιλιάδες άνθρωποι θα επωφεληθούν από την υπηρεσία, και αυτό εξαιτίας της συνεισφοράς σας.

  Τι σημαίνει να “λανσαριστεί” η πόλη μου;

  1. Συγχαρητήρια, έχετε χαρτογραφήσει αρκετά από τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη σας και μπορεί πλέον να προσφερθεί στην εφαρμογή! Τα δεδομένα που έχετε βοηθήσει να δημιουργήσουμε θα προστεθούν στη λίστα των υπηρεσιών της εφαρμογής και θα είναι δυνατή η χρήση των λειτουργιών του Moovit στην πόλη σας, όπως ο σχεδιασμός ταξιδιού, ζωντανές οδηγίες και ο Πραγματικός Χρόνος (όπου είναι διαθέσιμος).
  2. Η προσθήκη, ή «το λανσάρισμα» της πόλης σας στην εφαρμογή μπορεί ή δεν μπορεί να συμπίπτει με το χρονοδιάγραμμα για την επίσημη έναρξη προώθησης PR (όπου εφαρμόζεται). Εάν η πόλη σας έχει προστεθεί στην εφαρμογή πριν από την επίσημη έναρξη PR, θεωρείται ένα σιωπηλό λανσάρισμα. Η διαφοροποίηση αυτή εξηγείται περαιτέρω παρακάτω.

  Η διαδικασία λανσαρίσματος

  1. Ερωτήσεις πριν το λανσάρισμα
  2. Έχετε απαντήσει όλες τις τελικές ερωτήσεις που απαιτούνται για να προσθέσετε τη πόλη σας στην εφαρμογή; Εάν δεν είσαστε σίγουροι, ελέγξτε το Τοίχο ή ρωτήστε την Ομάδα Κοινότητας Moovit για να δείτε την λίστα με τις ερωτήσεις.
  3. Απόψεις κοινότητας
  4. Αγαπάμε να ακούμε τις ιστορίες των μελών της κοινότητας! Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε σχετικά με την εμπειρία σας ως μέλος της παγκόσμιας Κοινότητας Mooviter. Εάν δεν επικοινωνήσουμε και θα θέλατε να μοιραστείτε την ιστορία σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας και θα χαρούμε να κανονίσουμε μια συνέντευξη. Δείτε την ιστορία ενός μέλους της κοινότητάς μας εδώ

  Η πόλη μου είναι στην εφαρμογή. Τί κάνω τώρα;

  1. Δοκιμάστε την εφαρμογή στην πόλη: το σιωπηλό λανσάρισμα
  2. Χαρτογραφήσατε την πόλη σας, τώρα είναι ώρα να σιγουρευτείτε ότι όλα είναι τέλεια πριν το επίσημο λανσάρισμα. Είναι κατάλληλη ώρα επίσης να τεστάρετε ότι δημιουργήσατε. Ενημερώστε μας αν υπάρχουν ενημερώσεις που πρέπει να γίνουν πριν το επίσημο λανσάρισμα της πόλης σας.
  3. Προσκαλέστε τους φίλους σας
  4. Βεβαιωθείτε να προσκαλέστε τους φίλους σας και την οικογένειά σας να κατεβάσουν το Moovit και να σας βοηθήσουν να τεστάρετε τις υπηρεσίες της εφαρμογής.
  5. Εμπιστευτικότητα
  6. Οι συγχρονισμένες προσπάθειες αποδίδουν πραγματικά καλύτερα όταν έρχεται η ώρα της προώθησης της εφαρμογής στη πόλη σας, προκειμένου να διαδοθεί το νέο και πιο σημαντικά ότι θα διαδοθεί με ένα θετικό τρόπο. Ενώ δουλεύουμε επίσης με διαφορετικούς συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, είναι σημαντικό να βεβαιώνουμε ότι όλες οι προσπάθειες για διάδοση είναι στο πλαίσιο συνεργασίας με την κοινότητά μας, τους συνεργάτες μας και εμάς. Το να ακολουθούμε τις οδηγίες λανσαρίσματος βεβαιώνει ότι ο καθένας που συμμετέχει θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το να διαρρέουν πληροφορίες για το λανσάρισμα στον τύπο πριν το λανσάρισμα μπορεί να καταστρέψει την διαδικασία λανσαρίσματος συμπεριλαμβανομένων των δικών σας πολύτιμων συνεισφορών.

  Προώθηση

  1. Συνεργασίες με τοπικούς οργανισμούς συγκοινωνίας
  2. Συνεχώς προσκαλούμε τοπικούς οργανισμούς να είναι μέρος του να παρέχουν τις πιο ενημερωμένες πληροφορίες και να προσθέτουν υπηρεσίες όπως Πραγματικός Χρόνος. Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με τις συνεργασίες με τον τοπικό οργανισμό της πόλης σας παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
  3. Ευκαρίες για δημόσιες σχέσεις
  4. α) Εάν θα θέλατε να συμμετέχετε σε προσπάθειες δημόσιων σχέσεων στη πόλη σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας και θα σιγουρέψουμε να είσαστε μέρος οποιονδήποτε γεγονότων για τον τύπο. Είναι σημαντικό όμως να τονίσουμε ότι δεν θα επικοινωνήσετε με κάποιο δημοσιογραφικό μέσο (τύπος, τηλεόραση, blogs, δημοσιογράφους ή άλλα media) από μόνοι σας αλλά θα πρέπει πρώτα να συννενοηθείτε μαζί μας, Εάν έχετε μια φοβερή ιδέα για PR και θέλετε από εμάς υποστήριξη, επικοινωνήστε μαζί μας και η ομάδα μας θα σας βοηθήσει με αυτές τις προσπάθειες.
  5. β) Εάν επιλεχτείτε να παρευρεθείτε σε κάποιο γεγονός για τον τύπο, θα λάβετε οδηγίες προκειμένου να σιγουρέψουμε ότι παγκοσμίως οι προσπάθειες μας για δημόσιες σχέσεις συγχρονίζονται και έχουν το ίδιο περιεχόμενο.
  6. γ) Εάν έχετε ήδη επικοινωνήσει με τον τύπο, παρακαλούμε ενημερώστε μας άμεσα ώστε να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να συζητήσουμε ένα φοβερό λανσάρισμα.
  7. δ) Μπορεί να υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξει επίσημο λανσάρισμα (δελτίο τύπου ή άλλες δημόσιες σχέσεις) στη πόλη σας. Σε τέτοια περίπτωση θα χαρούμε να βρούμε ένα άλλο τρόπο να συμμετέχετε.
  8. ε) Για να συμμετέχετε σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες προώθησης (PR) πρέπει να είστε 18 χρονών και άνω.

  Δεν σταματάει εδώ

  1. Συντήρηση και Ενημερώσεις
  2. Η πόλη σας είναι στην εφαρμογή, αλλά η βοήθεά σας χρειάζεται ακόμα για να εξασφαλιστεί ότι το Moovit πάντα θα παρέχει τις πιο ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες και δεδομένα για τους χρήστες μας. Βεβαιωθείτε να συνεχίσετε να κάνετε τις όποιες απαραίτητες ενημερώσεις στον Επεξεργαστή Moovit. Μόλις κάνετε τις ενημερώσεις, επικοινωνήστε μαζί μας για να εξασφαλίσουμε ότι οι συνεισφορές σας θα προστεθούν και στην εφαρμογή.

  Previous