Din Croația și în afara acesteia

April 25, 2016

    Zagreb_Night

    De data aceasta, vorbim despre un membru foarte special al comunității, Sinisa, care este un inginer din Zagreb, capitala Croației. Sinisa a petrecut câteva zile în Israel cu jobul în Decembrie anul trecut unde a folosit pentru prima dată Moovit. Când s-a întors în Croația, acesta era nerăbdator să vadă cum se descurcă aplicația în Zagreb, dar serviciul nu era încă disponibil. Sinisa și-a atribuit sarcina de a adăuga liniile de transport ale orașului în aplicație. Acesta elaborează experiența: “A fost amuzant. Am învățat multe și am văzut-o ca o oportunitate de a ajuta alți croați să se ajute singuri”.

    Sinisa a discutat despre Editorul Comunității: “Interfața este intuitivă și este îmbunătățită des fapt ce face totul mai ușor când se introduc date”. Sinisa scoate în evidență faptul că a găsit o utilizare specială a ‘formei automate’ atunci când adaugă rute de tramvai. În orice caz, simplicitatea uneltelor pe care Sinisa le-a folosit pentru a crea datele de transport nu îî vor lua din meritele sale excepționale! Sinisa a cartografiat singur cele 409 route ale orașului său cu un zel extraordinar, acesta reușind performanța de a adăuga 16 rute complete într-o singură zi. Eroul sistemului de transport din Zagreb a atins un beneficiu nemaiîntâlnit al cartografierii: “șansa de a cunoaște părți din oraș pe care nu le-ai vizitat”. Sinisa a dezvoltat subiectul, acesta spunându-ne despre unul dintre cele mai favorite lucruri din oraș, o instalație la scală a sistemului solar cu planetele răspândite în Zagreb. “Poate fi destul de amuzant să le găsești pe toate”.

    Sinisa verifică dacă aplicația este actualizată și notează faptul că “Moovit ar fi ajutat enorm” cu 12 ani în urmă când locuia în inima orașului. Mulțumită eforturilor deosebite ale acestuia, orașul Zagreb a fost lansat în aplicație la sfârșitul lunii februarie și cei 790.000 de locuitori pot beneficia de serviciul Moovit. Acesta știe că prin folosirea aplicației de cât mai multe persoane, informațiile de transport ale orașului pot fi perfecționate. De la lansarea orașului Zagreb în aplicație, Ambasadorul Comunității Sinisa a fost ocupat cu strângerea de informații pentru Split pe uimitoarea coastă a Dalmației, al doilea oraș ca mărime din Croația, dar și pentru Sarajevo, capitala Bosniei și Herțegovinei. Îi mulțumim lui Sinisa pentru eforturile sale care au ajutat mulți utilizatori din această regiune.

    Previous