De la călător la cartografierea rutelor

November 26, 2015

  joseph-cropped-NL

  În această lună, îl avem în lumina reflectoarelor pe Joe din Knoxville, Tennessee. Acesta s-a alăturat Comunității Moovit de Editori la sfârșitul lunii august și a reușit în mod impresionant să cartografieze înainte de sfârșitul lunii octombrie întreaga rețea de transport public a orașului.

  Joe este retras, dar asta nu-l oprește să stea ocupat! Pe lângă timpul petrecut în editor pentru a aduce Moovit în orașul său, Knoxville, Joe este un cititor pasionat și jucător de șah online. Acestuia îi place să-și exploreze orașul și să învețe despre oameni prin vizitarea anumitor domenii sau vânzări în grădină.

  Acesta călătorește cu autobuzul zi de zi și după o lungă căutare a unei aplicații care să-i ofere informația necesară pentru îmbunătățirea călătoriilor sale, Joe a descoperit Moovit și Comunitatea. Editorul Moovit i-a oferit lui Joe oportunitatea de a adăuga sistemul de transport public al orașul său în aplicație și nu numai pentru folosul propriu, dar și pentru restul cetățenilor și vizitatorilor orașului Knoxville. Joe a rămas motivat de ideea că prin contribuția sa va ajuta multe persoane.

  Joe este foarte mulțumit de platforma de editare și nici nu este rușinos când vine vorba de comunicarea cu echipa Moovit. El ne-a explicat despre timpul său în MCE: “Este întradevăr un program grozav. Am primit răspuns rapid la toate întrebările puse.“ Acestuia îî place procesul de cartografiere așa de mult încât a petrecut într-o zi peste 5 ore și jumătate pentru a lucra la orașul său. Asta da dedicare!

  După adăugarea orașului Knoxville în aplicație, Joe continuă să facă actualizări regulate, asigurându-se că schimbările din programul de funcționare al autobuzului pentru sezonul de fotbal sunt mereu corecte. El stă într-un contact continuu cu cei din comunitate și garantează cea mai bună informație pentru toți utilizatorii transportului public.

  Previous