Geri
New Services LP

EGO’da unutulanlar satışa çıkıyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’ne bağlı otobüs, Ankaray ve metrolarda unutulan, 2018 yılında bulunan ve sahiplerine ulaşılamayan kayıp eşyalar açık artırma yoluyla satışa sunulacak. Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No:5 D Blok Yenimahalle/Ankara adresinde düzenlenecek olan ihale 21.03.2020 günü saat 10.00’da yapılacak.

    Toplum taşıma araçlarında unutulan ve Kayıp Eşya Servisi’nde muhafaza altına alınan eşyalar arasında çantalardan elektronik eşyalara, kıyafetlerden cep telefonlarına, fotoğraf makinelerinden müzik aletlerine, saatten güneş gözlüklerine kadar birçok farklı ürün yer alıyor. EGO yetkilileri, elektronik malzemelerin çalışıp çalışmadığının bilinmediğini, satışı yapılan eşyaların geri iadesinin alınmayacağını belirtti. EGO otobüsleri, metro ve Ankaray’da yolcular tarafından unutulan eşyalar çalışanlar tarafından Kayıp Eşya Servisi’ne teslim ediliyor. Eşyalardan üzerinde bilgi bulunanlar, sahiplerine ulaştırılıyor. Sahiplerine ulaşılamayan eşyaların listesi ise her ay dönemsel olarak EGO Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinde yayınlanıyor.

    Kaynak: ego.gov.tr

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Değişikliklerden etkilenebilecek sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın!

    Önceki