General Updates LP

Ankara’da Bu Hafta Duyurulan Yeni EGO Hatları

June 6, 2018

    Bugünden itibaren Ankara’da 6 yeni noktada daha otobüs hattı hizmete açılıyor.

    547 TOPÇU MAHALLESİ-ULUS-SIHHIYE HATTI

    Topçu Mahallesi-Elvan Mahallesi-Piyade Mahallesi-Ulus-Sıhhiye hattında hizmet vermeye başlayacak olan 547 numaralı otobüs hattı, günde 5 sefer yapacak. 06.30, 07.00, 13.00, 16.30 ve 18.00 saatlerinde Elvankent hareket noktasından seferlere başlayacak.

    559 YHT ERYAMAN GARI-FATİH-ERYAMAN HATTI

    Özellikle en çok talebin geldiği 6 hattan biri olan 559 numaralı YHT Eryaman Garı-Fatih-Eryaman hattında her gün 13 sefer yapılacak. Bu hattı kullanan Başkentliler, BAŞKENTRAY’a da entegreli şekilde ulaşım sağlayabilecek.

    360 MUTLU CADDESİ- OKULLAR CADDESİ- DİKİMEVİ HATTI

    Hizmete sunulan bir diğer hat ise Mutlu Caddesi-Okullar Caddesi-Dikimevi güzergahında çalışacak olan 360 numaralı otobüs hattı olacak. Günde 12 seferin yapılacağı hat hafta içi kullanılabilecek.

    Mutlu Caddesi-Okullar Caddesi-Dikimevi hattını kullanan yolcular 75 dakika içerisinde ANKARAY’a, ANKARAY’dan da 360 Mutlu Caddesi-Okullar Caddesi-Dikimevi hattına ücretsiz aktarma yapabilecek. EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Cebeci İstasyonu’ndan BAŞKENTRAY’a 75 dakika içerisinde gerçekleştirilen tam transfer ücretinin 1 TL, öğrenci transfer ücretinin ise 25 kuruş olacağı bildirildi.

    328 BAHÇELERÜSTÜ TOKİ-GÜLVEREN MAHALLESİ-ORHANELİ CADDESİ-ARİF YILDIZ CADDESİ-DİKİMEVİ HATTI

    Bahçelerüstü TOKİ hareket noktasından hareket edecek 328 numaralı yeni otobüs hattında seferler saat 06.25’te başlayacak,18.00’de sona erecek. 328  numaralı otobüs hattı, günde 12 sefer gerçekleştirerek, Başkentlilere hafta içinde hizmet verecek.

    328 numaralı hattı kullanan yolcular da, 75 dakika içerisinde Ankaray’a ücretsiz aktarma yapabilecek.

    582 KORU METRO İSTASYONU-ŞEHİTALİ MAHALLESİ HATTI

    Şehitali Mahallesi sakinlerinin Koru Metro İstasyonu bağlantılı ulaşım ihtiyacının karşılanması amacıyla da hizmete girecek olan 582 numaralı Koru Metro İstasyonu-Şehitali Mahallesi hattı ise hafta içi ve Cumartesi günleri 08.00 ile 17.00 saatleri arasında ulaşım hizmeti sağlayacak.

    198 GÖLBAŞI HACILAR MAHALLESİ-AŞTİ-ULUS HATTI

    Diğer 5 yeni hatla birlikte eş zamanlı olarak seferlere başlayacak olan 198 numaralı Gölbaşı Hacılar Mahallesi-AŞTİ-Ulus hattı da bu güzergahta olan yolcu yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak.

    Kaynak: haberlerankara.com

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Değişikliklerden etkilenebilecek sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın!

    Önceki