Η περίοδος Moovit Mapathon έχει ξεκινήσει!

November 27, 2017

  Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που έχουν κάνει οι πρωταθλητές Mooviters σε όλο τον κόσμο και πάρτε μέρος! Μπορείτε να φέρετε ένα Mapathon στο πανεπιστήμιο σας. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

  Πανεπιστήμιο Pace – NYC, ΗΠΑ

  Οι σπουδαστές της επιστήμης υπολογιστών του Πανεπιστημίου Pace στη Νέα Υόρκη συμμετείχαν σε ένα Moovit Mapathon για να προσθέσουν λεωφορεία τόσο για το πανεπιστήμιο όσο και για τη σχολή νομικής, παρέχοντας πληροφορίες που δεν ήταν προηγουμένως διαθέσιμες στους μαθητές. Τα λεωφορεία έχουν μόνο μερικές στάσεις το καθένα και οι μαθητές επικεντρώθηκαν στην σχολαστική τελειοποίηση των σχημάτων αυτών των διαδρομών. Τα λεωφορεία του Πανεπιστημίου Pace είναι τώρα διαθέσιμα στο Moovit, συμπεριλαμβανομένου ενός προσαρμοσμένου εικονιδίου του πανεπιστήμιου. Οι ηγέτες του έργου σκέφτονται ήδη για την επόμενη εκδήλωση Moovit!

  Πανεπιστήμιο Stanford – Palo Alto, CA

  13 μαθητές του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ πήραν χρόνο από το αυστηρό τους πρόγραμμα για ένα Moovit Mapathon στην πανεπιστημιούπολη τους στην καρδιά της Silicon Valley. Οι μαθητές χαρτογράφησαν το δίκτυο δημόσιας συγκοινωνίας της μικρής πόλης Χάνφορντ, της οποίας οι πληροφορίες συγκοινωνίας δεν ήταν διαθέσιμες παρέχοντας μια ανεκτίμητη υπηρεσία στους τοπικούς επιβάτες. Παρόλο που η εργασία των μαθητών δεν επηρέασε άμεσα τη μετακίνηση στο πανεπιστήμιό τους, ενθουσιάστηκαν να βοηθήσουν τους συμπολίτες τους από τη Καλιφόρνια να βρουν έναν ευκολότερο τρόπο με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

  Κολλέγιο Morningside – Sioux City, IA, ΗΠΑ

  Οι χαρτοκόμοι έρχονται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Ο Moovit Mapathon στο Morningside πραγματοποιήθηκε με τη μορφή ενός μαθήματος κατηγορίας για ένα μάθημα ποσοτικής αιτιολογίας για ένα διάστημα 5 ημερών. Η κατηγορία των 22 χαρτογράφησε τις διαδρομές της πόλης – συμπεριλαμβανομένων των στάσεων, των γραμμών και των ωραρίων – που ταξίδεψαν από το Sioux City Transit. Το Sioux City Transit δεν είναι διαθέσιμο σε άλλους σχεδιαστές διέλευσης, καθιστώντας το Moovit Mapathon ιδιαίτερα επιλεκτικό για την κοινότητα. Το Morningside σχεδιάζει να φιλοξενήσει ένα άλλο επόμενο εξάμηνο του Mapathon για να ασχοληθεί περισσότερο με την Αϊόβα στο οικοσύστημα δημόσιας διαμετακόμισης μέσω του Moovit

  Πανεπιστήμιο Tor Vergata – Ρώμη, Ιταλία

  Οι συμμετέχοντες εθελοντές από το Πανεπιστήμιο Tor Vergata συναντήθηκαν το Σάββατο για να βελτιώσουν την κάλυψη στην περιοχή της Ρώμης και του Λάτσιο της Ιταλίας. Στο πνεύμα της κοινής αποστολής του Moovit, αυτοί οι μαθητές αφιέρωσαν λίγες ώρες για να βελτιώσουν τις διαθέσιμες πληροφορίες για όλους τους αναβάτες διαμετακόμισης για να βελτιώσουν την εμπειρία της δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή τους. Πληροφορίες σχετικά με τις στάσεις, τις γραμμές και τα χρονοδιαγράμματα για 5 τοπικές υπηρεσίες έχουν ήδη προστεθεί στην εφαρμογή!

  UCSB – Santa Barbara, CA, ΗΠΑ

  Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου πολλοί φοιτητές έπεσαν κατά τη διάρκεια της ημέρας Moovit Mapathon που φιλοξενήθηκε στο UCSB. Κατά τη διάρκεια ενός εύγευστου μεσημεριανού γεύματος και μιας κοινής αποστολής για τη βελτίωση της αστικής κινητικότητας, οι συμμετέχοντες ήρθαν και πήγαν μεταξύ των τάξεων, χαρτογράφοντας τις γραμμές της περιοχής Santa Barbara Metropolitan Transit. Ο στόχος ήταν να φέρουμε τις υπηρεσίες της Moovit στις 6 πόλεις που καλύπτονται από το δίκτυο SBMTD. Η αποστολή τους ολοκληρώθηκε, η μητροπολιτική περιοχή πρόκειται να ξεκινήσει στο Moovit στις αρχές Δεκεμβρίου, φέρνοντας τελικά μια υπηρεσία που δεν ήταν διαθέσιμη μέχρι στιγμής σε περισσότερους από 400.000 πιθανούς τοπικούς αναβάτες

  Previous