Conectând Oamenii pentru o Lume Mai Smart

May 29, 2017

  Orașul – Hong Kong

  Campo Grande.jnp

  Hong Kong, în sud-estul Chinei, este un teritoriu autonom istoric cunoscut pentru portul său vestit și vibrant plin de nave. Astăzi, orașul este la fel de cunoscut pentru populația densă, centrul financiar din clădirile ‘’zgârie-nori’’, fiind o destinație populară pentru turiști cu multe centre de top pentru shopping. Peste 90% din populația de 7.5 milioane a Hong Kong-ului se deplasează zilnic folosind mijloacele de transport în comun – un procentaj ridicat pentru standardele globale, atestând nevoia de informații precise pentru a asigura funcționalitatea orașului.

  Ambasadorul

  1023_1

  Ambasadorul Emil și Jojo,din Echipa Moovit, bucurându-se de cină în Hong Kong anul trecut

  Emil, un bancher din Hong Kong, antreprenor, consultant și lector la universitate în unul din cele mai mari capitale financiare din lume, s-a alăturat Comunității Moovit acum un an de zile. Emil ne-a informat că și-a început călătoria cu Moovit și minunata Comunitate când programul oficial de funcționare a sistemului de transport în comun nu a mai funcționat într-o zi. Acesta a trebuit să găsească un ghid alternativ de la fosta companie de transport public. “Am căutat online și am găsit Moovit, fiind invitat să mă alătur Comunității unde am început să actualizez diferite linii de autobuz și feriboturi“, ne-a spus Emil.

  Emil s-a bucurat de aspectul social a Comunității Moovit: să cunoască persoane cu acelaşi interes atât online cât și offline. Deși are un program încărcat și multe alte angajamente, acesta este inspirat de misiunea care constă în colaborarea cu alte minți asemănătoare care doresc să facă din Hong Kong un oraș și mai deștept pentru viitor.

  Pe lângă folosirea cunoştinţele personale la îmbunătățirea informațiilor de transport public disponibile tuturor prin Moovit, Emil, o persoană socială și prietenoasă de fel, a văzut o oportunitate pentru a susţine misiunea Moovit în Hong Kong prin folosirea vastei experienţe din carieră și din activitățile de voluntariat. “Am relații strânse cu persoane din departamente relevante din guvern. Am introdus Moovit și Comunitatea Parcului de Știință Hong Kong“. Recent, acesta a introdus Comunitatea Moovit în Data Studio (O inițiativă de date liber accesiblie cu o platformă și o cameră de demonstraţie) parte Parcului Științific. Deși aceste acțiuni ale lui Emil au demonstrat că funcția de ambasador constă în atribuții diferite de la persoană la persoană, fiecare contribuie în modul lui extraordinar, aducând valoare utilizatorilor transportului în comun.

  Ești inspirat? Crezi că ai abilităţi unice de a contribui precum Emil și ceilalţi ambasadori Moovit? Citește mai mult aici.

  Previous