Επιστροφή
song contest

Καλωσορίσατε στο Ισραήλ 🇮🇱

  Το Moovit σας εύχεται μια ευχάριστη διαμονή και για να διασφαλιστεί ότι θα συμβεί αυτό, είμαστε εδώ για όλες τις ταξιδιωτικές σας ανάγκες. Η μετάβαση από το σημείο Α στο Β είναι τόσο απλή όσο μερικά πατήματα στο τηλέφωνό σας.

  Εσείς μετακινείστε, εμείς σας καθοδηγούμε 🚍

  Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός τραγουδιού της Ευρώπης: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

  Όλες οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Expo Tel Aviv (Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο)

  Πρώτος ημιτελικός: Τρίτη, 14 Μαΐου, 2019 @ 21:00 CEST

  Δεύτερος ημιτελικός: Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2019 @ 21:00 CEST

  Μεγάλος τελικός: Σάββατο, 18 Μαΐου, 2019, @ 21:00 CEST

  Για εύκολες βήμα προς βήμα οδηγίες στις συναυλίες

  Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Moovit, απλώς αναζητήστε: ‘Expo Tel Aviv‘ στην καρτέλα Οδηγίες του Moovit

  Εάν χρησιμοποιείτε το Moovit στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, κάντε κλικ εδώ

  Χρήσιμες συμβουλές για τη χρήση δημόσιας συγκοινωνίας στο Ισραήλ

  Πληρωμή 💳

  • Τα λεωφορεία στο Τελ Αβίβ και στην Ιερουσαλήμ δεν λαμβάνουν πληρωμές σε μετρητά. Οι επιβάτες πρέπει να πληρώσουν με κάρτα συγκοινωνίας.
  • Η κάρτα τοπικής συγκοινωνίας ονομάζεται “Rav-Kav”. Η Rav Kav μπορεί να αγοραστεί σε κύριους σταθμούς συγκοινωνίας, καθώς και σε ορισμένα κέντρα Rav Kav γύρω από την πόλη. Μπορείτε να δείτε σταθμούς φόρτισης της κάρτας Rav Kav γύρω σας στην καρτέλα Σταθμοί στο Moovit (δείτε την παρακάτω εικόνα). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε Rav Kav για μία χρήση σε λεωφορεία Dan στο Τελ Αβίβ σε μεγαλύτερη τιμή.
  • ***Δωρεάν μη φορτισμένες κάρτες συγκοινωνίας θα είναι διαθέσιμες για τους τουρίστες (περισσότερες πληροφορίες παρακάτω).

  Επιβίβαση & Αποβίβαση 🚌

  • Εάν υπάρχει μια ομάδα σταθμών, μπορείτε να ελέγξετε διπλά ότι βρίσκεστε στο σωστό σταθμό συγκρίνοντας τον αριθμό της στάσης με τον αριθμό σταθμού στο Moovit.
  • Καθώς το λεωφορείο πλησιάζει, κουνήστε λίγο το χέρι σας για να καταλάβει ο οδηγός ότι περιμένετε.
  • Πριν φτάσετε στον προορισμό σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε πιέσει ένα από τα κουμπιά STOP στο λεωφορείο για να σταματήσει ο οδηγός. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τις ζωντανές οδηγίες του Moovit. Θα σας ειδοποιήσουμε πότε να κατεβείτε!

  Υπεραστικό Ταξίδι 🚆

  • Πάντα να ελέγχετε διπλά σε πιο τρένο βρίσκεστε. Οι καθυστερήσεις μπορούν να προκαλέσουν αλλαγή στη σειρά των τρένων που εισέρχονται στο σταθμό. Το όνομα γραμμής (τελικός προορισμός) εμφανίζεται στην αμαξοστοιχία. Συγκρίνετε με το όνομα γραμμής στην προτεινόμενη διαδρομή από το Moovit.
  • Εάν ταξιδεύετε με βαλίτσες, τα περισσότερα υπεραστικά λεωφορεία σας επιτρέπουν να βάζετε τις τσάντες σας κάτω από το λεωφορείο. Απλά φροντίστε να υπενθυμίσετε στον οδηγό να σας ανοίξει όταν φτάσετε!

  Εάν δεν είστε σίγουροι για κάτι, μην φοβάστε να ρωτήσετε τους ανθρώπους γύρω σας!

  Νέα Δημόσιας Συγκοινωνίας

  Δωρεάν κάρτες συγκοινωνίας θα είναι διαθέσιμες στους επισκέπτες σε πολλά μέρη στο Tel Aviv, συμπεριλαμβανομένων 14 κέντρων τουριστικών πληροφοριών γύρω από την πόλη. Περάστε για να λάβετε την κάρτα σας. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τοποθεσία και τις ώρες των κέντρων τουριστικών πληροφοριών εδώ

  Έχετε το νου σας 👀

  Θα χρησιμοποιήσουμε αυτόν τον χώρο για να σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές ή θέματα δημόσιας συγκοινωνίας.

  Καλά ταξίδια,

  Moovit

  moovit dude

   

   

  rav_kav_charging_station

  Προηγούμενα