Ο Gerard Προσφέρει Πίσω

July 25, 2017

  Gerard RESIZED (2)

  Ο Gerard είναι ένα παράδειγμα αφοσίωσης στην κοινωνική υπηρεσία. Πέρα από τη δέσμευσή του στην Κοινότητα Mooviter εργάζεται επίσης για τη Barcelona Cicle de l’Aigua (BCASA). Η BCASA διαχειρίζεται τα συστήματα ύδρευσης της Βαρκελώνης. Το έργο του περιλαμβάνει την επίβλεψη, από την προμήθεια πυροσβεστικών οχημάτων με νερό μέχρι τη διασφάλιση πηγών όπως της παγκοσμίου φήμης Montjuïc της Βαρκελώνης, να έχουν επαρκές νερό για να συνεχίσουν να προκαλούν δέος. Όταν δεν είναι στη δουλειά, ο Gerard απολαμβάνει να βγαίνει από την πόλη και να πηγαίνει με το ποδήλατό του στα βουνά. Αυτός, επίσης, θεωρεί τον εαυτό του ως έναν Whovian (ένας ενθουσιώδης Dr. Who) – άλλοι Whovians εκεί έξω;

  Ξεκίνησε με το Moovit μετά από μια ειδοποίηση για μια ευκαιρία να ενταχθεί στην κοινότητα πριν από λίγα χρόνια. Το πρώτο του έργο ήταν στη Βαρκελώνη, βοηθώντας στη διόρθωση των δρομολογίων ενός από τους τοπικούς οργανισμούς συγκοινωνίας. Από το πρώτο έργο του Gerard, οι προσπάθειές του επεκτάθηκαν στις πόλεις Tarragona, Lleida, Μαδρίτη και Βαλένθια και σε άλλες πόλεις.

  Το αγαπημένο μέρος του Gerard στο να ασχολείται με την κοινότητα Mooviter είναι να συναντιέται και να συνεργάζεται με τους άλλους πρεσβευτές. Συμμετείχε στην εκδήλωση χαρτογράφησης Mooviters Χωρίς Σύνορα όπου πολλοί πρεσβευτές συνεργάστηκαν εξ αποστάσεως για να χαρτογραφήσουν τα Μπαρμπάντος. Το Mooviters Χωρίς Σύνορα είναι μια πρωτοβουλία που βοηθά στη βελτίωση της κινητικότητας σε μέρη του κόσμου που έχουν δημόσιες συγκοινωνίες, αλλά δεν διαθέτουν την τεχνολογία για την ενσωμάτωσή τους σε μια πλατφόρμα για τους καταναλωτές.


  Η υπερηφάνεια του Gerard για τη συνεργασία του με το Moovit έχει παρακινήσει πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις. Πέρυσι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των Πρεσβευτών Mooviters στη Μαδρίτη, ο Gerard παρουσιάστηκε σε ένα από τα εθνικά κανάλια της Ισπανίας, TV 3, ώρα αιχμής μαζί με τους συναδέλφους πρεσβευτές Marcos και την Patricia. Συζήτησε το πάθος του για τη βελτίωση των τοπικών δημόσιων συγκοινωνιών, χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή για να χαρτογραφήσει, και διαβεβαίωσε το ακροατήριό του ότι και αυτοί θα μπορούσαν να γίνουν Mooviters. Η εμφάνισή τους στην τηλεόραση τροφοδότησε μια ακμή στη δραστηριότητα εντός εφαρμογής και στις οργανικές λήψεις.

  Εκτός από τη χαρτογράφηση που κάνει στον Επεξεργαστή, και την προώθηση του Moovit σε εθνική κλίμακα, επικεντρώνεται στην αύξηση του αριθμού Mooviters στην Ισπανία. Υποστηρίζει νέα μέλη της κοινότητας και τους βοηθάει να μάθουν πώς να χαρτογραφούν, από πού να βρίσκουν τα δεδομένα που χρειάζονται και πώς να βελτιώνουν τα υπάρχοντα δεδομένα. Σε ευχαριστούμε Gerard, για όλες τις συνεισφορές σας!

  Previous