Gerard oferă înapoi

July 27, 2017

  Gerard RESIZED (2)

  Gerard este un exemplu de dedicație pentru comunitate. Dincolo de angajamentul său în comunitatea Moovit, acesta lucrează și pentru Barcelona Cicle de l’Aigua (BCASA). BCASA gestionează sistemele de apă din Barcelona. Lucrarea sa include supravegherea totală, de la furnizarea camioanelor de pompieri cu apa, la asigurarea că fântânile ornamentale, cum ar fi renumitul Montjuïc din Barcelona, au suficientă apă pentru a continua să inspire venerație. Când nu lucrează, Gerard se bucură să iasă din oraș și să-și călărească bicicleta în munți. De asemenea, el se consideră a fi un Whovian (un entuziast Dr. Who) – alți Whoviani acolo?

  Povestea sa cu Moovit a început după ce a primit o notificare despre oportunitatea de a se alătura comunității acum câțiva ani. Primul său proiect a fost la Barcelona, ajutând la corectarea programelor de funcționare pentru una dintre agențiile de tranzit local. De la primul proiect al lui Gerard, eforturile sale s-au extins în Tarragona, Lleida, Madrid ,Valencia și în alte orașe.

  Partea preferată a lui Gerard de a fi implicat în comunitatea Mooviter sunt întâlnirile și colaborările cu ceilalți ambasadori. A participat la evenimentul de cartografiere Moovit Fără Frontiere, unde mulți ambasadori au colaborat de la distanță pentru a cartografia Barbados. Moovit Fără Frontiere este o inițiativă de a contribui la îmbunătățirea mobilității în anumite părți ale lumii care au transport public, însă nu dispun de tehnologia de integrare a acesteia într-o platformă pentru consumatori.

  Mândria lui Gerard pentru colaborarea sa cu Moovit a dus la mai multe apariții TV. Anul trecut, în timpul întâlnirii Ambasadorului Moovit în Madrid, Gerard a fost prezentat în primăvară pe unul dintre posturile naționale spaniole, TV 3, alături de colegii ambasadori, Marcos și Patricia. El a discutat despre pasiunea sa pentru îmbunătățirea transportului public local, folosind Editorul pentru a cartografia și a asigurat audiența că și ei ar putea deveni membri ai Comunității Moovit. Apariția lor la TV a alimentat și o creștere a activității în aplicație și a descărcărilor efective.

  În plus față de cartografierea pe care o face în Editor și promovarea Moovit la scară națională, el se concentrează asupra creșterii numărului de Mooviters în Spania. El susține membrii comunității și îi ajută să învețe cum să cartografieze, unde să găsească datele de care au nevoie și cum să îmbunătățească datele existente. Mulțumesc, Gerard, pentru toate contribuțiile tale!

  Previous