Žerard uzvraća

July 26, 2017

  Gerard RESIZED (2)

  Žerard je primer posvećenosti usluzi za zajednicu. Izvan njegovog zalaganja u zajednici Moovitera, on takođe radi za Barcelona Cicle de l’Aigua (BCASA) firmu. BCASA se bavi sistemima za vodu i vodosnabdevanje u Barseloni. Njegov posao obuhvata planiranje svega što je potrebno za vatrogasni kamion, do proveravanja da li ukrasne fontane kao ona poznata Montjuïc of Barcelona, imaju dovoljno vode za normalan rad. Kada nije na poslu, Žerard uživa vožnjom biciklom u planinama. On sebe smatra i Whovianom (osoba koja voli Dr. Hua) – imamo li još kojeg Whoviana?

  On je započeo svoje putovanje sa Moovitom odmah nakon dobijanja obaveštenja o šansi da pomogne zajednici, pre nekoliko godina. Njegov prvi projekat je bio u Barseloni, i on je pomagao da se isprave redovi vožnje za jednog od lokalnih prevoznika. Od tada, Žerardova zalaganja su se prošilirla i na gradove: Taragona, Ljeida, Mardid, Valencija, ali i druge.

  Njegov omiljeni deo Mooviter zajednice jeste taj što može da upoznaje i sarađuje sa drugim ambasadorima. On je učestvovao u projektu “Mooviteri Bez Granica” gde su nekoliko ambasadora sarađivala kako bi na daljinu mapirali Barbados. Mooviteri Bez Granica je inicijativa koja pomaže da se poboljšaju informacije o javnom prevozu i poboljša mobilnost u mestima gde postoji manjak znanja o tehnologijama i gde je potrebno to učniti za krajnje korisnike.

  Žerardova ponos za saradnjom je privukla nekoliko TV kuća za pričom. Prošle godine, tokom Mooviterovog sastajanja u Madridu, Žerard se pojavio na jednoj nacionalnih televiziji, TV 3, u udarnom terminu, zajedno sa kolegama ambasadorima Marciom i Patriciom. Govorio je svojoj volji za poboljšanje gradskog prevoza, korišćenjem platforme za unošenje informacija, i ubedio je publiku da i oni mogu postati Mooviteri. Njihovo pojavljivanje na televiziji je donelo ogroman broj ljudi u zajednicu, ali i broj preuzimanja aplikacije na mobilnim prodavnicama je drastično porastao.

  Kao dodatak njegovom mapiranju u Editoru, on Moovit promoviše i na nacionalnom nivou, i trenutno se fokusira da poveća broj Moovitera u čitavoj Španiji. Podržava nove članove zajednice, pomaže im pri mapiranju, pokazuje im gde da pronađu podatke, i kako mogu poboljšati postojeće. Hvala ti Žerarde, za sva tvoja zalaganja!

  Previous