O doză zilnică a Comunității din Grecia


January 26, 2016

  Dorim să folosim această oportunitate pentru a vă prezenta doi membri speciali ai comunității din Grecia. Konstantinos este student la Universitatea din Ioannina, unul din cele mai mari orașe din Grecia, iar Akis este un contributor pasionat pentru Atena. 


  Când l-am întrebat pe Konstantinos cum s-a implicat în Comunitate, el a răspuns: “Am văzut că Moovit a oferit informații foarte bune pentru transportul public în alte locații și a fost ceva ce orașul meu chiar avea nevoie. Am văzut apelul de a ajuta la aducerea Moovit în orașul meu și am inceput să cartografiez”. Akis s-a alăturat Comunității Moovit din alte motive, dar tot valide, “An vrut să vorbesc cu alți utilizatori ai aplicației și să discutăm despre îmbunătățirea datelor, asa că m-am alăturat comunității în August 2015”, ne-a spus acesta.

  Konstantinos si Akis au devenit contributori foarte activi, aceștia adăugând și editând zilnic informații în editorul Comunității Moovit. Când l-am întrebat ce-l determină să facă acest lucru cu așa de multă pasiune, Akis a răspuns: “Comunic cu echipa Moovit la aproape fiecare modificare pe care vreau să o fac, vorbesc zilnic cu managerul comunității din Grecia și îmi place în mod special faptul că am oportunitatea de a corecta programul de funcționare.” Konstantions are o abordare diferită asupra activității de editare: “Dacă observ vreo problemă în aplicație, ori dacă folosesc transportul public pentru a călători, îmi notez și când am prima oportunitate, intru în editorul Moovit si corectez.”

  
Akis și Konstantinos vin din părți diferite ale Greciei, dar părerea acestora referitoare la misiunea Comuninății este profundă. Întrebat de ce participă în Comunitate, Konstantions a explicat: “Este important să colaborezi, să avem în vedere că facem acest lucru pentru beneficiul orașului nostru. Nu ne ajutăm numai pe noi, dar aducem un beneficiu pentru cei din jurul nostru”. Akis a evidențiat un alt aspect al Comunității când ne-a descris comunicarea cu membrii comunității si cu echipa Moovit: “Fiecare are o energie pozitivă când discutăm despre îmbunătățiri, fapt ce este important pentru mine încât mă ajută să contribui în continuare.”
  Când Konstantinos a completat cartografierea orasului său, ne-a spus despre momentul în care a fost cel mai mândru: “…când am văzut în Play Store fraza Suntem entuziasmați să introducem Moovit în Ioannina.” Dorim să-l felicităm pentru eforturile sale în adăugarea acestui oras în aplicație. Acesta a cartografiat peste 120 de călătorii și multumită lui, peste 100.000 de persoane au acum acces la serviciul Moovit. De când Akis s-a alăturat comunității, a actualizat peste două treimi din rutele orasului, asigurând utilizatorii aplicației din Atena că pot călătorii liniștiți. Aceștia ar trebui să se simtă mândri de dedicarea lor, nu numai față de Comunitate, ci și față de comunitatea din Grecia.

  Previous