Cetățeanul dedicat din Guadalajara

September 27, 2017

  Guadalajara, Jalisco, Mexique

  Ambasadorul Hector își folosește expertiza tehnică pentru a promova binele în orașul său de origine Guadalajara, Mexic. În prezent, studiază Ingineria Sistemelor Informatice la Institutul de Tehnologie și învățământ superior din Monterrey, acesta lucrând în paralel ca dezvoltator web. O coincidență este că Institutul de Tehnologie și învățământ superior din Monterrey a fost una dintre primele universități care au integrat programul Universitatea Moovit. Cu toate acestea, Hector nu a participat la acest program. Colaborarea lui cu Moovit a venit mai târziu.

  Inițial, Hector sa alăturat comunității Moovit după ce a observat unele defecte pe anumite rute. El a decis să se ocupe de aceste probleme și să se alăture comunității Moovit în 2016. Ajutat de editorul  Moovit, acesta a început să abordeze sistematic nevoile sistemului complex de tranzit public din Guadalajara.

  Guadalajara este al patrulea municipiu din Mexic ca populație și un epicentru cultural cu o economie în plină expansiune. Într-un astfel de mediu dinamic, mobilitatea este esențială. Cea mai mare provocare este accesarea datelor. Datele oficiale sunt limitate, iar programele se schimbă adesea fără a fi anunțate, dar Hector nu este ușor descurajat. Dimpotrivă, el este inspirat de contribuții pe care le face în orașul său. Fiecare editare face călătoria cuiva mai ușoară și mai eficientă, iar asta-i alimentează ambiția.

  Pentru a-și susține cauza, el oferă sprijin celorlalți membri Moovit care folosesc Editorul,  unul dintre aceștia fiind Alejandro care este membru Moovit din decembrie 2016. Împreună, Hector și Alejandro actualizează rutele și programele pentru a se asigura că membrii comunității locale pot utiliza în mod confortabil transportul public .

  Hector poate explora alte proiecte în viitor, dar el se concentrează în prezent pe Guadalajara ca prioritate maximă. Vrea să se simtă ca și cum a finalizat acest proiect înainte de a sări într-altul – calitate peste cantitate. Știind că membrii comunității pot folosi Moovit pentru a naviga în oraș fără a trebui să se bazeze pe alții pentru direcții, îl menține motivat.

  Îți mulțumesc Hector pentru dedicarea ta pentru îmbunătățirea mobilității în comunitatea ta împreună cu Moovit!

  Previous