Geri

HES Kodu Eşleştirme Süresi 19 Şubat’a Kadar Uzatıldı

February 10, 2021

    Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım kartlarına HES kodu eşleştirmesi için verdiği süre 19 Şubat’a kadar uzatıldı. Vatandaşlar, Burulaş’ın müşteri hizmet noktalarına gitmeden de bu adrese girerek, HES kodu eşleştirme işlemlerini kolaylıkla yapabiliyor.

    Vatandaşların işlemlerini kolaylıkla yapabilmeleri amacıyla süre uzatımına gidilirken, vatandaşlar Burulaş’ın müşteri hizmet noktalarına gitmeden de internet üzerinden kartlarına kolaylıkla HES kodu eşleştirmesi yapabilecek. Vatandaşların Bursakart’ına HES kodu tanımlaması için bu adrese girdikten sonra, HES kodu eşleştirme bölümündeki istenen bilgileri doldurması gerekiyor. Bu bilgilerde T.C. Kimlik No, Ad, Soyad, HES Kodu, Bursakart No, Cep Tel. No ve Mail adresinin yazılmasının ardından onaylanıyor. “Bursakart’ınıza HES kodu tanımlaması gerçekleştirildi” mesajı gelmesinin ardından da Bursakart’a HES kodunun tanımlama işlemi tamamlanmış oluyor.

    Öte yandan eski kart sahibi vatandaşlar, kartlarını sarı logolu yeni BursaKart’larla değiştirerek veya eski kartlarına yükleme yaptıktan sonra aldıkları fiş üzerindeki seri numarasıyla HES kodu eşleştirmelerini yapabilecekler.

    kaynak:rayhaber.com

    Önceki