Perspective asupra Indiei

January 26, 2016

  În ultimele luni, cu ajutorul Comunității noastre de încredere, am putut aduce Moovit în megaorașul Mumbai, India. Cu peste 21 milioane de locuitori, este unul din cele mai populate orase din lume. Doi voluntari au ieșit în evidență pentru contribuția lor, Chirag si Shashank, care au fost ocupați în ultimele luni cu cartografierea sistemelor de transport din Mumbai, fiind astfel primul oraș adăugat în India prin contribuția celor din Comunitate.


  Chirag a răspuns apelului de la Echipa Comunității pentru a asista cu cartografierea orașului. Acesta a depășit orice cerere de ajutor, ba chiar a început cartografierea celor 48 de variații ale rutelor de cale ferată internă. Chirag despre misiunea Comunității: “Îmi doresc și sper ca această aplicație să se afle în mâinile a milioane de persoane care călătoresc prin lume și înapoi, petrecând 2-3 ore din viață numai în trafic.”, ne-a spus acesta cu entuziasm. Îmbucurător este faptul că nu numai Chirag are această viziune. Un nou membru, Shashank, s-a alăturat Comunității la puțin timp după Chirag, care și-a folosit cunostințele sale locale pentru a edita și perfecționa datele de transport ale orașului.

  mumbai_NL

  

În Octombrie 2015, Moovit a lansat primul oraș indian din aplicație, Bangalore, iar acest lucru nu a fost cu mult înainte ca informația să fie îmbunătățită de Comunitate. Arjun, un student în primul an la Universitatea P.E.S, a început să aplice rapid cunoștiințele sale locale asupra bazei de date Moovit. Acesta ne-a spus despre experiența sa în Comunitate: “Am auzit despre Moovit de la un prieten și dat fiind faptul că știam multe informații referitoare la BMTC (agenția de transport principală din Bangalore), am văzut Moovit drept platforma perfectă pentru a-i ajuta pe ceilalți. Iubesc cum Moovit folosește datele orașului într-un mod așa inovativ.” Arjun continuă să adauge și să editeze informații despre sistemul de transport public al orașului și încurajează pe alții să i se alăture: “Oricine din Comunitate poate să mă abordeze pentru ajutor.”

  În megaorașele Indiei, milioane de utilizatori ai transportului public înfruntă lungi perioade de așteptare, nesiguranță în ora ajungerii la destinație sau condiții dificile. Sperăm că prin ajutorul oferit de persoane precum Chirag, Shaskhank și Arjun, vom aduce serviciul Moovit în multe alte orașe din India.

  Previous