Geri
General Updates LP

Bu Hafta İstanbul’dan Haberler

August 19, 2021

    DENTUR

    Kuruçeşme Konserlerine ulaşım için; Üsküdar (20:15) ve Beşiktaş (20:30) iskelelerinden Önder K. gemisine, Kadıköy’den (20:30 Haldun Taner Sahnesi) Turgut Yüksel gemisine binebilirsiniz.

    İBB – “Koltuk Senin” Projesi

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Kültür AŞ’nin başlattığı “Koltuk Senin” projesi ile Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda sahipleri tarafından kullanılmayan koltukları 24 yaş ve altı İstanbullulara ayrıldı, gençlerin İstanbulKart ile bu olanaktan ücretsiz faydalanabileceği duyuruldu.

    Yaz boyu Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda gençlere unutulmaz performanslar izleten proje, sonbaharda da devam edecek. Kış için ise farklı etkinlik merkezleri, yine aynı proje kapsamında gençlere açılacak.

    ‘Projeden yararlanmak isteyen gençlerin, etkinlikten 1 saat önce etkinlik alanının girişinde bulunan “Koltuk Senin” masasına başvurması gerekiyor. HES Kodu doğrulaması yapılmış İstanbul Kart ile sıra numarası alan gençler, uygun koltuk kapasitesi değerlendirilerek etkinlik başladığında içeri alınıyor ve görevliler tarafından uygun koltuklara yönlendiriliyor. Daha çok kişinin bu olanaktan faydalanması için gençlerin ayda bir kez etkinlik izleme hakkı bulunuyor.

    Ve tabii ki etkinliklere zamanında ve en kolay yoldan gitmek için Moovit yanınızda!

    Marmaray

    Marmaray trenlerine, 10 dakikada bir çalışan Halkalı – Gebze seferlerine ek olarak, Ataköy-Pendik arasında 8 dakika aralıklarla yeni bir sefer eklendi. Maltepe-Zeytinburnu seferleri kaldırıldı.

    İETT

    Kaynak: iett.istanbul, ibb.istanbul, denturavrasya.com

    Önceki