Geri
New Services LP

İstanbul'da Toplu Taşıma Kullanımında Geçici Değişiklikler

    Marmaray Üsküdar İstasyonu Aktarma Değişikliği!

    TCDD’nin almış olduğu karar uyarınca, Marmaray Üsküdar istasyonuna girişler sadece cadde seviyesinden yapılacaktır. Bu sebeple M5 Üsküdar-Çekmeköy hattına aktarma için kullanılan ara kat geçişleri kapatılmıştır.

    Marmaray’a aktarma yapacak yolcuların Üsküdar istasyonundaki 1 ve 2 nolu çıkışları kullanarak cadde seviyesine çıkmaları ve buradan Marmaray girişlerine ulaşmaları gerekmektedir.

    TF1 ve TF2 Teleferik Seferleri Geçici Olarak Durduruldu

    Kovid-19 virüs tedbirleri ile birlikte TF1 Maçka-Taşkışla ve TF2 Eyüp-Piyer Loti teleferik hatlarında yolcu sayısının %90 oranında düşmesi nedeniyle seferler 25 Mart 2020 Çarşamba günü itibariyle geçici olarak durdurulmuştur.

    Sefer Tarifelerinde Değişiklik!

    Koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrasında yolcu sayısında %70’e varan oranlarda azalma yaşanmıştır. Metro İstanbul, 23 Mart Pazartesi gününden itibaren geçtiği yeni sefer tarifesi düzenlemesi ile T.C. İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanmış olan genelgeye uygun şekilde taşımacılık yapmaktadır.

    Kaynak: metro.istanbul

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Değişikliklerden etkilenebilecek sevdiklerinizle paylaşmayı unutmayın!

    Önceki