Back
Christmas

Jul og nytår: Sådan kører S-tog

December 24, 2019

  Sådan kører S-togene omkring jul og nytår

  Den 24., 25. og 26. december kører S-togene hvert 20. minut – linje F hvert 10. minut. Natten efter den 24. og natten efter den 25. december kører der nattog. Natten efter den 26. december kører de ordinære tog cirka en time længere, da der ikke kører nattog.

  Den 27. december følger S-togene en særlig weekendplan, hvor S-togene kører hvert 10. minut, men hvor linje Bx, E og H ikke kører. S-togene starter med at køre ca. en time tidligere end i weekenden. Natten efter den 27. december kører der nattog.

  Den 28. og 29. december kører vi efter den normale weekendplan, som du kender.

  Den 30. december følger S-togene en særlig weekendplan, hvor S-togene kører hvert 10. minut, men hvor linje Bx, E og H ikke kører. S-togene starter med at køre ca. en time tidligere end i weekenden. Natten efter den 30. december kører de ordinære tog cirka en time længere, da der ikke kører nattog.

  Den 31. december kører S-togene efter en særlig køreplan for at tilgodese de mange rejsende om eftermiddagen og resten af aftenen og natten. Nattogene kører hele natten – hvert 20. minut, og dermed oftere end normalt.

  Den 1. januar har vi færre rejsende, så der kører S-tog hvert 20. minut. Linje F kører hvert 10. minut.

  Previous