Γνωρίστε την Kate

February 28, 2018

  Kate in San Francisco

  Γεια σας, είμαι η Kate και αυτή τη περίοδο ζω χωρίς αμάξι στην ένδοξη πόλη του Σαν Φρανσίσκο.

  Μεγάλωσα στο Cambridge της Αγγλίας. Η μητέρα μου οδηγούσε 1 μίλι από και προς το σχολείο κάθε μέρα. Σπάνια έπρεπε να χρησιμοποιήσω τη δημόσια συγκοινωνία. Έμαθα να οδηγώ αμέσως μόλις μου επιτρεπόταν στα 17 και αγαπούσα να οδηγάω στα σπίτια των φίλων μου και στο σούπερ μάρκετ (είχα πάντα μια δικαιολογία για να πάρω το αυτοκίνητο) – τα παράθυρα κάτω, η μουσική δυνατά. Αισθανόμουν πολύ ωραία.

  Στα 18, όταν ετοίμασα τις βαλίτσες μου και έφτασα στο Λονδίνο για το πανεπιστήμιο, οι μέρες που ταξίδευα με αυτοκίνητο ήρθαν σε ένα απότομο τέλος. Χρησιμοποιούσα το γρήγορο τρένο μεταξύ Κέιμπριτζ και Λονδίνου, το οποίο έκανε μόνο 45 λεπτά – πολύ πιο γρήγορα από το να οδηγούσα στο Λονδίνο. Ενώ ζούσα στο Λονδίνο, ανέπτυξα μια αγάπη για να περπατάω, να τρέξω για το νυχτερινό λεωφορείο μετά από μια νύχτα έξω και για να κάνω ένα άλμα στο μετρό στη γραμμή Victoria Line για να φτάσω στα καταστήματα στο Oxford Circus. Βρήκα μια νέα αγάπη για τη δημόσια συγκοινωνία και από τότε έχω οδηγήσει μόνο λίγες φορές.
  Αν το διαβάζετε αυτό, είτε αγαπάτε τη δημόσια συγκοινωνία σαν εμένα, είτε σκέφτεστε να κάνετε την αλλαγή. Το ιστολόγιό μου και το Twitter θα σας βοηθήσουν με χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για να αντιμετωπίσετε τον κόσμο της δημόσιας συγκοινωνίας. Δεν είναι πάντα ο ευκολότερος, πιο ήσυχος ή λιγότερο δύσοσμος τρόπος μεταφοράς, αλλά είναι σίγουρα ο πιο ενδιαφέρον – και ο φθηνότερος. Με όλη την κίνηση που έχουμε σήμερα, ποιος θέλει να καθίσει πίσω από το τιμόνι; Στη μαζική συγκοινωνία μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας επάνω, μεταφορικά, ακόμα και σωματικά (μερικές φορές), να βλέπετε τη θέα και να βεβαιωθείτε ότι κάνετε άλλα πράγματα, ενώ ταξιδεύετε.

  Για όσους εξακολουθούν να χρησιμοποιούν το αυτοκίνητό τους όταν έχετε τη δυνατότητα δημόσιας συγκοινωνίας, πιστεύω ότι αν μείνετε συντονισμένοι νομίζω ότι μπορώ να σας αλλάξω γνώμη…

  Περισσότερα Σχετικά με Μένα:
  Ο αγαπημένος μου τρόπος συγκοινωνίας: Cable Car (φυσικά, αφού μένω στο SF!)
  Ο τύπος συγκοινωνίας που χρησιμοποιώ περισσότερο: το λεωφορείο (μου αρέσει να κοιτάω έξω από το παράθυρο)
  Το καλύτερο σύστημα συγκοινωνίας: London Underground (Tube). Αλλά ως Λονδρέζα, μπορεί να είμαι προκατειλημμένη Ο συνάδελφός μου, ο Steve, σκέφτεται ιδιαίτερα το μετρό του Πεκίνου.

  Disclaimer: Εργάζομαι ως Διευθυντής Επικοινωνίας στο Moovit, την κορυφαία εφαρμογή συγκπατώντας εδώοινωνίας στον κόσμο. Το περιεχόμενο του blog Commuter Kate καλύπτει τις δικές μου απόψεις και δεν είναι ένας χώρος για να προωθήσω το Moovit, το οποίο είναι δωρεάν παρεμπιπτόντως Αλλά… αν σας ενδιαφέρει να κάνετε τα ταξίδια στη συγκοινωνία ευκολότερα, συμπεριλαμβανομένης μιας εικόνας σε πραγματικό χρόνο και της καλύτερης διαδρομής για το ταξίδι, μη διστάσετε να το δοκιμάσετε πατώντας εδώ. Ναι, ανέφερα ότι είναι εντελώς δωρεάν; Μπορείτε να με ευχαριστήσετε αργότερα!

  Previous