Επιστροφή

Πώς να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τη μετακίνησή σας

March 26, 2019

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του ταξιδιού με τη συγκοινωνία είναι ο χρόνος που είστε παραγωγικός αντί να βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τη μετακίνησή σας:

  1. Εργασία / Διάβασμα – Η πρωινή σας μετακίνηση είναι μια σπουδαία στιγμή για να διαβάσετε τις χθεσινές ειδήσεις, να δείτε τα μηνύματα από τη δουλειά σας, να προγραμματίσετε την ημέρα σας και άλλα.
  2. Κρατήστε επαφή – Είναι εύκολο να φτάσετε στο τέλος της ημέρας και να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ξεχάσει να καλέσετε τον καλύτερο φίλο σας ή τη μαμά σας αφού σας κάλεσαν πρώτα αυτοί. Ο πραγματικός χρόνος στο Moovit σας λέει πότε έρχεται το λεωφορείο ή το τρένο σας, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα λίγα λεπτά για να κάνετε αυτή την γρήγορη κλήση, να στείλετε μήνυμα σε κάποιον ή να μπείτε στα κοινωνικά μέσα.
  3. Προγραμματίστε αυτά που έχετε να κάνετε – Το smartphone σας επιτρέπει να κάνετε πολλά πράγματα ενώ κινείστε, είτε πρόκειται για την πληρωμή λογαριασμών, να κλείσετε ένα ιατρικό ραντεβού ή να παραγγείλετε φαγητό. Το να σχεδιάζετε τις δουλειές στη συγκοινωνία σημαίνει επίσης ότι θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο όταν επιστρέψετε σπίτι!
  4. Αγορές μέσω διαδικτύου – Είτε πρόκειται για ψώνια ή να αγοράσετε στα παιδιά σας νέα ρούχα για το σχολείο, είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για να φτάσετε στα καταστήματα. Χρησιμοποιήστε τη μετακίνησή σας με τη συγκοινωνία για να παραγγείλετε τα πράγματα που θέλετε για παράδοση κατευθείαν στην πόρτα σας.

Προηγούμενα