Επιστροφή

Πώς να μην βραχείτε όταν ταξιδεύετε

March 19, 2019

  Μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνειτε στεγνός και ζεστός κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας, ειδικά όταν χρησιμοποιείτε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να αποφύγετε τη βροχή όταν ταξιδεύετε:

  1. Επενδύστε σε ένα ελαφρύ αδιάβροχο – Ένα αδιάβροχο με κουκούλα μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία από τη βροχή από μια ομπρέλα. Επιπλέον, μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας ελεύθερα. Επίσης, είναι λιγότερο πιθανό να αφήσετε το αδιάβροχο σας στο πάτωμα του λεωφορείου ή του τρένου, αντίθετα από μια ομπρέλα.
  2. Σχεδιάστε τη διαδρομή “λίγο περπάτημα” – Επιλέγοντας τη διαδρομή “Λίγο περπάτημα” κατά τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Moovit. Πατήστε “Επεξεργασία” στο σχεδιασμό ταξιδιού και στη συνέχεια “Επιλογές”.
  3. Χρησιμοποιήστε τις αφίξεις σε πραγματικό χρόνο του Moovit – Οι πράσινοι αριθμοί στο σχεδιασμό του ταξιδιού υποδεικνύουν με αντίστροφη μέτρηση την άφιξη μέσα σε λίγα λεπτά για το λεωφορείο ή το τρένο σας. Βρείτε καταφύγιο στο πλησιέστερο cafe πριν έρθει το λεωφορείο.
  4. Να έχετε κάποια back-ups – Αφήστε ένα επιπλέον ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες κάτω από το γραφείο σας. Εάν πέσετε σε μια λασπώδη λακκούβα, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τις βρεγμένες κάλτσες όλη την ημέρα!
  5. Καλέστε ένα Uber ή παρόμοιες υπηρεσίες – Για υπηρεσία πόρτα σε πόρτα, το Moovit έχει επίσης ride-sharing εφαρμογές όπως το Uber, ως μέρος του σχεδιασμού ταξιδιού, έτσι ώστε να συγκρίνετε το χρόνο συγκοινωνίας και να δείτε πόσο θα κόστιζε ένα αυτοκίνητο χωρίς να αλλάξετε τις εφαρμογές .

  Προηγούμενα