Faceți cunoștință cu Kate

February 28, 2018

  Kate in San Francisco

  Bună, eu sunt Kate, un autoproclamat ninja de călătorie și un maestrul al sfaturilor pentru călătorie, trăind în prezent fără griji în orașul glorios, San Francisco.
  Am crescut destul de leneș, în Cambridge, Anglia. Mama mea m-a condus în fiecare zi la de la școală, la 1 milă distanță. Rareori trebuia să merg cu transportul public. Am învățat să conduc de îndată ce mi-a fost permis la 17 ani și mi-a plăcut să călătoresc la casele prietenilor mei și la supermarket (orice scuză pentru a merge cu mașina) – geamurile lăsate jos, muzică la refuz. M-am simțit destul de cool.

  Ajunsă la vârsta de 18 ani când mi-am făcut bagajele și am plecat la Londra pentru universitate, iar zilele mele de călătorie cu mașina au dispărut brusc, rareori reapărând. Am luat trenul rapid între Cambridge și Londra, care a durat doar 45 de minute – mult mai repede decât atunci când conduceam până la Londra. În timp ce trăiam în Londra, am dezvoltat o îndrăzneală pentru folosirea picioarelor mele. Nu mai erau acolo pentru a împinge pedala de accelerație a mașinii sau pentru a brusca frâna. În schimb, ele erau acum utile pentru mersul pe jos, pentru sprintul către autobuzul de noapte după o ieșire în oraș și pentru a sări în stația de metrou Victoria Line pentru a ajunge la magazinele de la Oxford Circus. Am găsit o nouă dragoste pentru transportul public și de atunci am condus doar de câteva de ori.

  Dacă citești acest lucru, fie îți place transportul public sau te gândești să faci trecerea. Blogul lui Kate, The Commuter, și contul de Twitter te vor ajuta cu sfaturi și trucuri utile pentru a aborda lumea transportului. Nu este întotdeauna cea mai ușoară, liniștită sau nemirositoare modalitate de transport disponibilă, dar este cu siguranță cea mai interesantă și mai ieftină. Cu tot traficul pe care îl avem în aceste zile, cine ar vrea să stea în spatele volanului ore în șir? Cu transportul public puteți să vă ridicați picioarele, metaforic, chiar fizic (uneori) și să vă asigurați că veți face alte lucruri în timp ce călătoriți.
  Pentru ceilalți care încă folosesc mașina când au varianta transportului public, vă lipsește truc. Dacă rămâneți interesați, cred că vă pot schimba atitudinea …

  Mai multe despre mine:
  Modalitatea preferată de transport public: Troleibuzul (desigur, trăind în SF!)
  Modalitatea de transport public folosită cel mai mult: autobuzul (Îmi place să mă uit pe geam!)
  Cea mai bună modalitate de transport: Metroul Londonez (Tube). Dar fiind londoneză, poate sunt influențată. Colegul meu Steve se gândește foarte mult la cel din Beijing.

  Disclaimer: Lucrez ca manager de comunicare la Moovit, cea mai mare aplicație de transport public din lume. Conținutul Commuter Kate (Călătoarea Kate) acoperă propriile mele opinii și nu este un pitch de vânzări pentru Moovit, care este gratuit, în cazul în care nu știai ;). dar … dacă sunteți interesat să faceți călătoria cu transportul public mai ușor, inclusiv informații în timp real și cea mai bună rută pentru călătorie , nu ezitați să o faceți, făcând click fix aici. Da, am menționat că este complet gratuit? Poți să-mi mulțumești mai târziu!

  Previous