Φιλία στην Ιταλία

March 23, 2016

  riccardo_NL

  Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Riccardo που σπουδάζει Business στο Πανεπιστήμιο του Bergamo, όχι μακριά από την πόλη του, Μιλάνο, στην Βόρεια Ιταλία. Ο Riccardo ενδιαφέρεται για τα οικονομικά αλλά αποκαλύπτει, “Οι δημόσιες συγκοινωνίες ήταν πάντα το μεγάλο μου πάθος, επιπλέον μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους, αν μπορώ.” Ήταν αυτή η άποψη για τη ζωή η οποία προσέλκυσε τον Riccardo στο Moovit. “Βρήκα το Moovit το 2013 επειδή ήταν η μόνη εφαρμογή για τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην περιοχή μου. Άρχισα να χρησιμοποιώ την εφαρμογή κάθε μέρα αλλά ανακάλυψα την Κοινότητα τον Ιούλιο του 2015 όταν γνώρισα τον Giacomo ο οποίος με ενημέρωσε για τον Επεξεργαστή.’’ (Ο Giacomo είναι Operational και Community manager του Moovit στην Ιταλία). O Riccardo ενδιαφέρθηκε και άρχισε αμέσως να προσθέτει γραμμές που δεν υπήρχαν ακόμα στην εφαρμογή. Αναφέρθηκε στις εμπειρίες του, ‘’Το βρίσκω πολύ διασκεδαστικό να είμαι μέρος αυτής της κοινότητας! Νομίζω ότι ο Επεξεργαστής είναι ένα σημαντικό εργαλείο που πρέπει να συνοδεύει την εφαρμογή. Ο καθένας με τις δικές του εμπειρίες και στον ελεύθερο χρόνο του μπορεί να συμβάλλει. Συνεχίζω να βοηθάω στην κοινότητα, γιατί ξέρω ότι κάνω κάτι χρήσιμο για τον εαυτό μου και για τους άλλους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Ιταλία κάθε μέρα.”

  Ο Riccardo είναι μετριόφρων για τα επιτεύγματά του, αλλά από την ένταξή του στην  Κοινότητα έχει προσθέσει ή τελειοποιήσει σχεδόν 200.000 μοναδικά σημεία δεδομένων και έχει συμβάλλει σε περισσότερες από 10 πόλεις σε όλη την Ιταλία. Σχετικά με την τεράστια εμπειρία του, λέει, ‘’Όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει τους άλλους και γνωρίζει κάποια πράγματα για την πόλη του μπορεί να συμμετέχει.” Η αφοσίωση του Riccardo δεν περιορίζεται στην χαρτογράφηση, συναντιέται συχνά με τον Giacomo για να συζητήσουν πώς να βελτιώσουν τα δεδομένα σχετικά με την εφαρμογή. “Είναι πραγματικά ωραίο να μοιράζομαι τα δικά μου ενδιαφέροντα με άλλους ανθρώπους και θεωρώ ότι η φιλία που έχω κάνει με τον Giacomo  είναι το καλύτερο μέρος του να γίνω μέλος της Κοινότητας!”

  Η ιστορία του Moovit στο Μιλάνο είναι πλούσια και ο Riccardo όχι μόνο ήταν αναπόσπαστο μέρος της υπηρεσίας μέσα στην πόλη, αλλά επωφελείται από αυτή επίσης. Αναλύει την εφαρμογή στην πόλη του, ‘’τα ταξίδια μου είναι σίγουρα καλύτερα με τη χρήση του Moovit, έχω μειώσει το χρόνο του ταξιδιού μου, γιατί έχω ανακαλύψει φοβερές εναλλακτικές διαδρομές που δεν γνώριζα πριν.”

  Στον Riccardo προσφέρουμε έναν πραγματικό χαιρετισμό για όλη την συνεχή αφοσίωσή του και ευχόμαστε πολλά περισσότερα χρόνια φιλίας!

  Previous