Rudenie în Italia

April 4, 2016

  riccardo_NL

  Atenția cade asupra lui Riccardo care studiază Administrarea Afacerilor la Universitatea din Bergamo, nu departe de orașul natal, Milano în nordul Italiei. Riccardo este pasionat de economie, dar dezvăluie că “transportul public a fost mereu o pasiune. Iubesc să ajut lumea dacă pot”. Această părere l-a atras să încerce Moovit. “Am descoperit Moovit în 2013 deoarece era sigură aplicație care suporta regiunea mea. Am început să folosesc aplicația zilnic, dar am descoperit comunitatea în Iulie 2015 când l-am întâlnit pe Giacomo, cel ce m-a informat de existenta editorului”. (Giacomo este managerul de operațiuni și al comunității în Italia). Riccardo a devenit interesat si a început imediat să adauge linii care nu au existat încă în aplicație. Elaborând experiențele, acesta a afirmat: “Mi se pare distractiv să fac parte din această comunitate! Consider că Editorul este absolut necesar pentru acompanierea aplicației. Toată lumea, fiecare cu propriile experiențe, poate contribui în timpul liber. Voi continua să ajut deoarece știu că fac ceva folositor pentru mine și pentru alte persoane care folosesc transportul public în fiecare zi.”

  Riccardo este modest cu realizările sale, dar de când s-a alăturat Comunității, a adăugat sau a perfecționat aproape 200.000 puncte de date unice și contribuie în peste 10 orașe din Italia. Despre experiența sa spune: “Oricine care e interesat în a-i ajuta pe alții și cunosc câte ceva despre orașul lor pot participa”. Dedicarea lui Riccardo nu este limitată numai la cartografiere, acesta întâlnindu-se des cu Giacomo pentru a discuta cum pot îmbunătăți datele aplicației. “Este foarte drăguț să-mi împărtășesc interesele cu alte persoane și consider că prietenia pe care o am cu Giacomo este cea mai extraordinară parte din a fi parte din Comunitate.”

  Istoria Moovit în Milano este bogată, iar Riccardo nu numai a contribuit la serviciul din orașul său, dar și beneficiază de el. Acesta analizează aplicația în orașul Milano: “Călătoriile mele sunt cu siguranță mai bune si am redus timpul călătoriilor deoarece am descoperit rute alternative pe care nu le știam.”

  Îți mulțumim pentru eforturile deosebite!

  Previous