Atotcunoscătorul transportului din Kuala Lumpur

August 28, 2017

  Mooviterii Kwong, Frederick, și Sabri s-au întâlnit să discute despre Moovit în KL, Ian 2017

  Kwong Tung Nan a venit la Moovit într-un moment de disperare datorat de folosirea autobuzului zi de zi către școală în Kuala Lumpur, Malaezia. Aplicația de transport pe care o folosea nu furniza informații exacte, ceea ce avea consecințe negative pentru el. Dacă a ratat autobuzul, era condamnat să ajungă la școală cu o întârziere de o oră, lipsind de la un curs important. Kwong a căutat o altă aplicație care operează în zonă și a găsit Moovit. El a descoperit lipsuri în datele Moovit de-a lungul traseului său și a decis să ia lucrurile în propriile sale mâini și să devină un Mooviter.

  Proiectul inițial și actual al lui Kwong este în Kuala Lumpur / Klang Valley. Proiectul este un conglomerat de proiecte în regiune. Kwong este proactiv pentru a nu pierde niciodată o oportunitate. Împreună cu ceilalți membri ai comunității, el adaugă toate liniile noi înainte de data începerii serviciului. De exemplu, în ultima lună au fost adăugate cele mai noi rute cu MRT înainte de lansarea serviciului. Kwong se mândrește foarte mult cu contribuțiile sale, publicându-le pe Twitter și pe Facebook. El promovează în mod activ Moovit ca o soluție la multe dintre neregulile de transport public de care oamenii se plâng pe site-urile de referință existente. Acesta îi contactează direct și le recomandă să încerce Moovit pentru o experiență de transport fără probleme. Este un avocat dedicat transportului public. “A face mai mulți oameni să se bazeze pe transportul public este, de asemenea, o experiență extraordinară, pentru că există un sentiment măreț când ai ajutat de fapt la reducerea emisiilor de carbon”, a spus Kwong atunci când a fost întrebat care este cel mai plăcut lucru la cartografiere.

  Cea mai mare provocare cu care se confruntă Kwong este accesarea datelor de calitate. Cu toate acestea, el nu este ușor de descurajat. Împuternicit fiind de comunitatea Mooviter, inclusiv de membri precum Frederick, Foong, GuangPing, Sabri și Fazley, care alcătuiesc un grup de Mooviters în Kuala Lumpur, această echipă lucrează pentru a depăși provocarea accesării datelor de transport de înaltă calitate. El se simte cel mai fericit “când oamenii de diferite origini colaborează pentru un viitor mai bun al lumii”.

  Kwong a simțit întotdeauna o chemare internă la acțiune, dedicându-se diferitelor tipuri de activități de voluntariat începând cu anul școlar nr. zece. În prezent, timpul său este limitat din cauza studiilor sale, dar el găsește întotdeauna un spațiu în programul său ocupat pentru a fi un Mooviter (și apreciem asta!). Mulțumim Kwong pentru contribuțiile tale în Kuala Lumpur și comunitatea Moovit – esti o sursă de inspirație!

  Previous