O filosofie de viață

February 23, 2016

  nicolas_LPcropped

  Salutați-l pe Nicolas, un arhitect de 28 ani care locuiește în afara Saint-Étienne, un oraș mare la 50km distanță de Lyon, Franța. Nicolas, care a fost consilier local pentru 2 ani, descrie abordarea sa asupra vieții: “Îmi petrec majoritatea timpului meu liber încercând să îmbunătățesc mediul în care trăiește lumea și îmi imaginez că trăiesc într-o lume mult mai conectată.” Înainte ca Nicolas să aducă Moovit în orașul său, acesta s-a plâns de incomoditatea utilizării a trei aplicații diferite pentru autobuze, biciclete și trenuri. În loc să se plângă în continuare, Nicolas a decis să introducă toate informațiile pentru Saint-Étienne.

  Nicolas a descărcat aplicația și cum nu exista serviciul Moovit în orașul său, acesta a înțeles că ar trebui să cartografieze rutele de transport public singur. Determinarea sa a avut efect deoarece de când acesta s-a alăturat Comunității în decembrie 2015, a adăugat peste 530 de călătorii și a făcut Moovit disponibil în Saint-Étienne, fapt descris de acesta ca fiind “ceva ce a meritat și de care este mândru.” Nicolas a explicat lucrul care l-a ținut motivat și focusat: “Cel mai important lucru pentru mine a fost faptul că mereu cineva din echipa Moovit îi răspundea la întrebări.”

  Nesatisfăcut de completarea orașului său, Nicolas a solicitat cartografierea regiunii Loire, din care Saint-Étienne face parte, iar acum se ocupă de orașul Roanne. Când am discutat despre planurile sale de expansiune, Nicolas a afirmat: “Momentan lucrez la extinderea serviciului pentru a acoperi mai mult din districtul meu.”

  Îl felicităm cu mare plăcere pe Nicolas pentru viziunea sa puternică asupra îmbunătățirii sistemului de transport în districtul său. Datorită lui, aproape jumătate de milion de persoane din zona metropolitană pot călătorii fără griji cu orice modalitate de transport public.

  Saint_etienne

  Previous