Μην χάνετε ποτέ τη στάση σας με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης

September 29, 2016

    Βήμα προς βήμα οδηγίες σας βοηθάνε να εξερευνήσετε την πόλη σας με αυτοπεποίθηση, και σας βοηθάνε ακόμα περισσότερο όταν βρίσκεστε σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει.

    Με ένα πάτημα του κουμπιού Οδηγίες Ζωντανά (αυτό το Ελαφρώς Μπλε  στρογγυλεμένο κουμπί Play στην οθόνη για το Δρομολόγιο), το Moovit σας καθοδηγεί σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας με βήμα-προς-βήμα οδηγίες που ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο καθώς ταξιδεύετε. Θα γνωρίζετε πάντα ακριβώς προς τα που περπατάτε, πόσο πολύ (ή θα έπρεπε να πούμε πόσο λίγο) περιμένετε, και όταν μετακινείστε με το λεωφορείο, φροντίστε να ενεργοποιήσετε τις “Ειδοποιήσεις Αποβίβασης” ώστε να μπορείτε να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο για να μπαίνετε στο Facebook ή  να συζητάτε με ένα φίλο επειδή θα σας ειδοποιούμε αυτόματα όταν η στάση σας πλησιάζει, και πάλι, όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε-χωρίς να χρειάζεται συνεχώς να ελέγχετε εάν η δική σας στάση είναι η επόμενη.

    Είναι τόσο εύκολο όσο το να πατάτε “Play”. Απλά προγραμματίστε το ταξίδι σας και αφήστε τις Οδηγίες Ζωντανά να κάνουν τα πάντα για εσάς.

    Moovit-Live_directions_getting-off_alerts

    Previous