Το Λανσάρισμα του Παγκόσμιου Προγράμματος Moovit για Πανεπιστήμια

May 29, 2017

  Βελτιώνουμε την εμπειρία συγκοινωνίας ένα πανεπιστήμιο κάθε φορά

  UM mapathon

  Κατά το παρελθόν έτος, το Gong έχει αναφερθεί σε διάφορες πανεπιστημιακές πρωτοβουλίες συνεργασίας στις μεξικανικές πόλεις Γκουανταλαχάρα και Πουέμπλα. Ωστόσο, το Πρόγραμμα Πανεπιστημίου Moovit δεν έχει περιοριστεί μόνο στη Λατινική Αμερική. Υπήρξε πρόσφατο κύμα κοινών προγραμμάτων στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Αυτό το μήνα θα θέλαμε να επισημάνουμε ένα από αυτά τα προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Maryland στις Ηνωμένες Πολιτείες.

  Για την Ημέρα Maryland, στις 29 Απριλίου 2017, φοιτητές από το Club Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Moovit για ένα “mapathon” για να προσθέσουν το τοπικό university shuttle στην εφαρμογή. Αυτό διευκολύνει τους σπουδαστές να έχουν μια βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών μεθόδων συγκοινωνίας στην περιοχή τους. Για να προετοιμαστούν για την εκδήλωση, τα μέλη του Club Γεωγραφίας και τα μέλη του διδακτικού προσωπικού συμμετείχαν σε μια εκπαιδευτική ημέρα για να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν τον Επεξεργαστή. Την Ημέρα Maryland οι μαθητές επικεντρώθηκαν στη χαρτογράφηση του συστήματος UM του πανεπιστημίου και στην ενημέρωση των πληροφοριών σχετικά με τις μειωμένες υπηρεσίες για τα δημόσια λεωφορεία του Maryland κατά τη διάρκεια των διακοπών με ένα συνδυασμό πληροφοριών από τις υπηρεσίες του Τμήματος Μεταφορών και τις προσωπικές τους γνώσεις.

  Ένας φοιτητής Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (GIS), o Zachary, χαρτογράφησε τη διαδρομή και τις στάσεις του λεωφορείου του Πανεπιστημίου. Ο ίδιος μάλιστα επεσήμανε ότι η διαδικασία ήταν πολύ απλή και ότι οποιοσδήποτε μπορούσε να συμμετέχει. “Δεν θα χρειαζόταν κάποιος να είναι γνώστης GIS για να το κάνει”, μας είπε. Ο Zachary είπε επίσης: “Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό να συνεργαζόμαστε με άλλους μαθητές για να βελτιώσουμε το σύστημα μεταφορών μας εδώ”.

  Η Shannon, απόφοιτος του τμήματος της Διεθνούς Ανάπτυξης και μέλος της Γεωγραφικής Εταιρείας, δήλωσε ότι χρησιμοποιεί συχνά τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά παραδέχεται ότι είναι απογοητευτικό να ελέγχει περισσότερες από μία εφαρμογές εάν θέλει να μάθει τους αναμενόμενους χρόνους άφιξης διαφορετικών συστημάτων. “Θα ήταν πολύ πιο εύκολο να ανοίξω μόνο το τηλέφωνό μου και να δω – Εντάξει, χρειάζονται 10 λεπτά μέχρι να έρθει το πανεπιστημιακό λεωφορείο ή μπορώ να προλάβω το J-4 μέσα σε τρία λεπτά”, δήλωσε η Shannon. “Το [Moovit] σου δίνει επίσης μια καλύτερη κατανόηση για το πού τα λεωφορεία επιβιβάζουν κόσμο επειδή στην πραγματικότητα βοηθάνε σε αυτό τα μέλη της κοινότητας.” πρόσθεσε περαιτέρω.

  Το Mooviter Mapathon στο Πανεπιστήμιο του Maryland καλύφθηκε από το βραβευμένο δίκτυο MTVu. Δείτε απόσπασμα εδώ, το οποίο μεταδίδεται σε πέντε εκατομμύρια πανεπιστημιακούς σπουδαστές στις Η.Π.Α. στο κανάλι MTVu. Πιστεύετε ότι άλλοι φοιτητές και καθηγητές θα μπορούσανε να επωφεληθούνστο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο από μια καλύτερη εμπειρία με τις δημόσιες μεταφορές; Επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος Moovit University για να μάθετε περισσότερα.

  Previous