Lansarea Programului Global – Universitatea Moovit

May 29, 2017

  Îmbunătățirea experienței transportului campus cu campus

  UM mapathon

  Anul trecut, Gongul a raportat mai multe iniţiative de parteneriate cu universităţi din orașele mexicane Guadalajara și Puebla. În orice caz, Programul Universității Moovit nu s-a limitat numai în America Latină. A fost un val recent de programe comune în SUA și Europa. Luna această am dorit să evidențiem unul din aceste programe ținut la Universitatea Maryland din SUA.

  Cu ocazia zilei Maryland pe data de 29 aprilie 2017, membrii Clubului de Geografie și a facultății au pornit o inițiativă pentru a adăuga zona universității în aplicație. Acest lucru face viața mai uşoară studenților oferindu-le o experienţă liniară călătoriilor prin metode publice sau private în zonă. Pentru a pregăti acest eveniment, membrii Clubului de Geografie și a facultății au participat la o sesiune de training pentru a învăța cum să folosească Editorul Moovit. Studenții s-au concentrat pe cartografierea sistemului universităţii de transport expres și pe actualizarea informațiilor sistemului public de autobuze din Maryland redus pe perioada sărbătorilor cu o combinație de informații puse la dispoziție de Departamentul Serviciilor de Transport.

  Un student de la Sisteme Geografice Informaționale, Zachary, a cartografiat ruta liniei “verde“ express a facutlății. Acesta a evidențiat că procesul a fost foarte simplu și că orice poate să se implice. “Nu trebuie să aibă specializare GIS pentru a putea face asta“, ne-a spus Zachary. “A fost foarte distractiv să lucrez cu ceilalţi studenți la îmbunătățirea sistemului de transport din campus“, ne spune acesta.

  Shannon, absolventă a facultății de Dezvoltare Internaţională și membră a Consiliului Clubului de Geografie, ne-a transmis că folosește des transportul public, dar admite că uneori este enervant să verifice mai mult de o aplicație pentru a cunoaște orele diferitelor sisteme de transport în comun. “Ar fi mult mai ușor să deschid telefonul și să văd – OK, 10 minute până când soseşte linia expres a facultății sau pot să prind J-4-ul în trei minute”, ne-a spus Shannon. “Moovit oferă o mai bună înţelegere a locului în care autobuzele opresc, deoarece sunt de fapt locații cartografiate de membrii comunității”.

  Mapatlonul Universității din Maryland a fost prezentat postul local al univesităţii MTVu (parte MTV). Poţi verifica segmentul aici. Consideri că profesorii și studenții de la școala ta pot beneficia de un transport public mai bun? Vizitează pagina Programului Universitatea Moovit pentru a afla mai multe.

  Previous