Marcio: O mașină de cartografiat

June 26, 2017

  Fortaleza,_Brazil

  Marcio a început aventura Moovit la mijlocul anului 2014, ca parte a unei căutări pentru a învăța despre împrejurimile orașului. Pe măsură ce cunoștințele sale asupra sistemului de transport s-au accentuat, la fel și cunoștințele sale despre Fortaleza, Brazilia.Implicarea în comunitate a devenit mai accentuată după ce a primit, descrie el, “e-mailul celebru”, pe 28 ianuarie 2015. La acea vreme, majoritatea datelor au fost deja cartografiate de Vitor F., a căror contribuție a fost aprofundată în regiune. Vitor l-a sunat pe Marcio după prima sa modificare, fapt ce a demonstrat puterea comunității. În prezent, Marcio contribuie la mai multe proiecte în multe orașe.

  Fortaleza, primul proiect în orașul de origine al lui Marcio, a fost o colaborare ușoară, deoarece o mare parte din date erau deja în aplicație. Cu ajutorul lui Vitor și al ambasadorului Wanderson, Marcio a început să perfecționeze datele. Împreună, ei au cartografierea unei regiuni de transport complexă pe care o descrie ca “uneori haotică”.

  Cea mai mare provocare îi inspiră aceeași pasiune și dedicare pe care le are pentru mobilitatea urbană în rândul altor utilizatori. Pentru a continua să se extindă în noi teritorii, el trebuie să-i ceară ajutorul a mai mulți dintre colegii săi Mooviteri, ceea ce poate fi descurajant, dar atitudinea lui nu se abate niciodată. Determinarea lui mentală vine în parte din practica de Pa-Kua, o formă de arte marțiale care combină elemente ale filosofiei chineze. Este o practică altruistă care te învață cum să-i încurajezi pe alții să facă bine. Acesta aplică principiile Pa-Kua asupra atitudinii sale în colaborare cu Moovit și dorește să-i inspire pe ceilalți membri.

  Pe lângă cartografiere, el ajută utilizatori din alte proiecte, căutând contacte în agenții și cartografiere pe OpenStreetMap atunci când este necesar. Marcio promovează Moovit, similar cu colegul său ambasador în Brazilia, Leonardo B.

  Comunitatea în sine este partea sa preferată a experienței Mooviter. Ceilalți membri i-au oferit o mare sursă de inspirație și împlinire. “Chiar și în proiectul meu local, este minunat să vedem că oamenii sunt interesați să acționeze și că îi vor ajuta pe ceilalți!” El se bucură să învețe de la membrii din întreaga lume. Acesta acordă ajutor în special celorlalți ambasadori internaționali și echipei Moovit: Fernanda, Erick, Pedro, Gabriella și Leo, printre alții. Mulțumim Marcio pentru că a fost mereu o forță pozitivă în comunitatea Mooviter, pregătit pentru orice provocare!
  Ești inspirat? Crezi că ai abilităţi unice de a contribui precum Emil și ceilalţi ambasadori Moovit? Citește mai mult aici.

  Previous