Η ενεργός ύπαρξη του Milos

June 22, 2016

    belgrade

    Προχωράμε τώρα στο Βελιγράδι στη Σερβία με σκοπό να συναντήσουμε έναν φοιτητή των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και της Επιστήμης Υπολογιστών που ονομάζεται Milos ο οποίος απολαμβάνει το χορό, τη μουσική και τη φωτογραφία. Ο Milos άκουσε για την Κοινότητα όταν κατέβασε για πρώτη φορά το Moovit και είδε ότι θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση της πόλης του. Ο Milos παραδέχεται, ‘’δεν άρχισα την επεξεργασία αμέσως. Πέρασαν λίγοι μήνες πριν αρχίσω την επεξεργασία. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος τι έκανα… ” Η σεμνότητα του Milos είναι εξαιρετική γιατί χάρη στον ενθουσιασμό και την επιμονή του για την εκμάθηση των μεθόδων του Επεξεργαστή της Κοινότητας μέσα και έξω, προσκλήθηκε να γίνει ο Πρεσβευτής για ολόκληρη τη χώρα της Σερβίας. Ο Milos περιγράφει τη στιγμή που του ζητήθηκε να γίνει Πρεσβευτής, ‘’Το μεγαλύτερο επίτευγμα για μένα μέχρι στιγμής σχετικά με το Moovit.” Ο Milos έχει πολλά τέτοια παραδείγματα στη προσωπική του ιστορία για τη Κοινότητα, για παράδειγμα έλαβε τις πληροφορίες για τις διαδρομές της γραμμής λεωφορείου 84 στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας, Novi Sad, όπου προηγουμένως φαινόταν αδύνατο να λάβει τις πληροφορίες. Ο ίδιος μας λέει, ‘’Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου γιατί κατάφερα να εισάγω όλες τις πληροφορίες για τη πόλη Νόβι Σαντ και νομίζω ότι μπορώ να πω ότι χάρη σε μένα, τώρα έχουμε αυτή τη πόλη στην εφαρμογή.”

    O Milos αναφέρει, ‘’προσπαθώ να βοηθήσω την Κοινότητα από τότε που γράφτηκα για πρώτη φορά στο Πρόγραμμα και άρχισα την επεξεργασία, αλλά όταν έγινα ο Πρεσβευτής της Κοινότητα ανέλαβα ένα εντελώς νέο επίπεδο ευθύνης.” Ο Milos πλέον διαχειρίζεται όλες τις αλλαγές όχι μόνο για το Βελιγράδι και το Νόβι Σαντ, αλλά για το σύνολο των ενεργών πόλεων της Σερβικής Κοινότητας. “Είμαι πιο αφοσιωμένος στο να βοηθάω όλους να γνωρίσουν & μάθουν τον Επεξεργαστή’’, προσθέτει. Απευθυνόμενος στην Κοινότητα της Σερβίας, θα ήθελε να διαβεβαιώσει τα νεότερα μέλη, “Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, αν έχετε προτάσεις για το πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την Κοινότητα, παρακαλώ γράψτε μου και θα κάνω ό,τι μπορώ. Να είστε γενναίοι και να κάνετε κάτι για την τοπική σας κοινότητα.” Ο Milos δεν είναι μόνος του στην αποστολή του να βοηθήσει τους χρήστες των μέσων μαζικής μεταφοράς σε ολόκληρη τη χώρα και εγκάρδια αναγνωρίζει τις προσπάθειες του Nikola K., για την προσθήκη των προαστιακών γραμμών γύρω από το Βελιγράδι. Ο ίδιος δηλώνει, “Στο όνομα όλης της Κοινότητας, σας ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και συνεχίστε έτσι. ”

    Ο Σέρβος Πρεσβευτής μας δεν είναι ικανοποιημένος με το να ξεκουράζεται, παρά την προσθήκη ή την επεξεργασία περισσότερων από 200.000 μοναδικών σημείων δεδομένων στη χώρα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Έχει, επίσης, μόλις τελείωσει τη χαρτογράφηση της πόλης Kragujevac, την τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας. Ο Milos είναι τώρα στη μέση της εντατικής εξεταστικής περιόδου του για το προτελευταίο έτος του στο πανεπιστήμιο, έχει μόλις τελειώσει τα γυρίσματα για ένα σερβικό τηλεοπτικό σόου για το οποίο είναι ένας χορευτής, και εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο για να χαρτογραφεί νέες πόλεις για να βοηθάει ακόμη περισσότερους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τις δημόσιες μεταφορές, με ηρεμία μυαλού. Έχουμε μόνο μία λέξη για να περιγράψουμε αυτό. Ουάου!

    Previous