Existența plină de energia a lui Milos

June 26, 2016

    belgrade

    Ne mutăm acum la Belgrad, Serbia pentru a-l întâlni pe Milos, student la Inginerie Electrică și Informatică, căruia îi place dansul, muzica, fotografia. Acesta a aflat despre Comunitate când a descărcat aplicația Moovit și a văzut că poate ajuta la îmbunătățirea orașului său. Milos admite: “Nu am început să editez imediat. Au trecut câteva luni până am început să fac asta. La început nu am fost sigur ce fac…”. Modestia lui Milos este extraordinară deoarece mulțumită entuziasmului și perseverenței sale în perfecționarea cunoștințelor asupra editorului, acesta a fost invitat să devină Ambasadorul Comunității din Serbia. Acesta descrie momentul numirii sale ca ambasador drept “cea mai mare realizare pentru mine în cadrul Moovit”. Milos are multe realizări în Comunitate; de exemplu, acesta a obținut datele de transport public pentru 84 de rute în al doilea cel mai mare oraș din Serbia, Novi Sad, unde inițial se părea că este imposibil să se obțină aceste informații. Acesta ne spune: “Sunt mândru de mine deoarece am reușit să introduc informațiile pentru Novi Sad și pot spune că, mulțumită mie, acum avem orașul în aplicație”.

    Milos spune: “Am încercat să ajut Comunitatea de când am fost acceptat în program și am început să editez, dar când am devenit Ambasadorul Comunității, am primit un nou nivel de responsabilități”. Acesta moderează toate modificările făcute orașelor active din Comunitatea din Serbia. “Sunt mult mai determinat să ajut membrii cu Editorul”. Adresându-se Comunității din Serbia, acesta dorește să-i asigure pe membrii noi următorul lucru: “Dacă ai orice întrebare, orice sugestie despre cum putem îmbunătăți Comunitatea, te rog să-mi scrii și voi face tot ce pot. Fii curajos și fă ceva pentru Comunitatea ta”. Milos nu este singur în misiunea sa de a ajuta la îmbunătățirea transportului public și îi recunoaște eforturile lui Nikola K. pentru adăugarea rutelor suburbane din jurul Belgradului. Acesta declară: „În numele comunității, îți mulțumesc!”.

    Ambasadorul nostru nu se mulțumește cu odihna, în ciuda adăugării/editării a mai mult de 200.000 date unice în mai puțin de un an. Acesta tocmai a terminat de cartografiat Kragujevac, al patrulea cel mai mare oraș din Serbia. Milos este acum în mijlocul unei perioade intense de examene pentru penultimul său an la facultate, tocmai a terminat de filmat pentru un show TV din Serbia unde este un dansator și încă își face timp pentru a cartografia noi orașe. Avem un singur cuvânt pentru a descrie asta, Wow!

    Previous