Moovit "Eclipsează" servicii mai cunoscute ca Google Maps

October 31, 2017

  La Conferința Mondială pentru Noua Lume a Mobilității de la Frankfurt, CEO-ul Moovit, Nir Erez, a descris de ce aplicația Moovit este superioară atât față Google Maps cât și de Apple Maps din punct de vedere al acurateței și omniprezenței informațiilor de transport public.

  Prezentând la sesiunea “Totul este conectat, făcând uz de date”, Erez a discutat despre modul în care Moovit încarcă până la 500 milioane de puncte de date anonimizate pe zi de la călători folosind aplicația și o rețea de peste 200.000 de editori locali numită “Mooviteri”. Aceste date sunt utilizate de Moovit pentru a oferi utilizatorilor informații mai exacte de transport public în timp real, o acoperire mai bună a alertelor de serviciu, locații mai precise de oprire a autobuzelor și programe de transport mai fiabile decât Google Maps sau Apple Maps.

  “Google și Apple sunt companii remarcabile ale căror produse și servicii ne-au îmbunătățit mult viața”, a spus Erez. “Dar când vine vorba de datele de transport public, Moovit este singurul expert adevărat. Informațiile precise și hiper-locale de transport Moovit eclipsează ceea ce oferă ceilalți”.

  De exemplu, Moovit oferă o acoperire în timp real pentru mii de operatori de transport public din întreaga lume, comparativ cu sute de Google și chiar mai puțini de Apple. Erez a arătat o listă a orașelor importante în care Moovit oferă date în timp real, iar Google și Apple nu: Hong Kong, Istanbul, Madrid, Paris, Roma, Sydney. “Încearcă să călătorești cu celelalte aplicații folosind transportul public în aceste orașe sau alte orașe din lume și vei fi foarte frustrat”, a spus Erez.

  Stațiile autobuzelor reprezintă o altă zonă în care Moovit excelează peste Google și Apple, potrivit lui Erez. Google și Apple se folosesc de date oficiale de transport, date care sunt greșite aproximativ 10% din timp. Moovit se bazează pe tehnologia sa și pe comunitatea de utilizatori pentru a evita aceste inexactități.

  Articolul original: http://moovitapp.com/blog/moovit-versus-google/

  Previous