Moovit “Uzdizanje” - Poznatija usluga nego Gugl Mape

October 31, 2017

  Na konferenciji Svet nove pokretnosti u Frankfurtu, Moovit CEO Nir Erez je opisao zajšto je Moovit aplikacija superiornija u odnosu na Gugl ili Epl mape što se tiče preciznosti i  sveprisutnosti informacija o javnom prevozu.

  Prezentovanjem na sesiji “Sve je povezano, Smisao velikih podataka” Nir je odbrazložio kako Moovit prikuplja preko 500 miliona anonimnih data poena na dnevnom nivou od korisnika gradskog prevoza koji koriste mobilnu aplikaciju i mreže koja se sastoji od preko 200,000 lokalnih editora, koje zovemo “Mooviteri”. Ovi podaci se koriste kako bi Moovit dao korisnicima što preciznije informacije o prevozu u realnom vremenu, bolju pokrivenost servisnih upozorenja, preciznije lokacije autobuskih stajališta, i pouzdanijim redovima vožnje, koje nemaju čak ni Google ili Apple mape, rekao je Nir.

  “Google i Apple su neverovatne kompanije čiji proizvodi i usluge svakodnevno utiču na poboljšanje našeg življenja” napominje Nir. “Ali što se tiče informacija o javnom prevozu, Moovit je pravi ekspert u toj oblasti. Moovitovi precizni hiper-lokalni podaci se uzdižu više od bilo koje druge kompanije.

  Na primer, Moovit pruža porkivenost u realnom vremenu za hiljade prevoznika širom sveta, u poređenju sa stotinama Guglovih, a još manje Eplovih. Erez je pokazao listu velikih gradova gde Moovit pruža usluge realnog vremena, a gde u isto vreme Gugl ili Epl nemaju tu mogućnost. Neki od pomenutih gradova su: Hong Kong, Istanbul, Madrid, Pariz, Rim, Sidnej. “Pokušajte da se vozite javnim prevozom sa bilo kojom drugom aplikacijom osim Moovita, u bilo koji od pomenutih gradova, ili mnogim drugim širom sveta, i bićete zaista isfrustrirani”, rekao je Nir.

  Lokacije autobuskih stajališta su samo još jedna oblast u kojoj Moovit dominira nad Guglom ili Eplom. Gugl i Epl crtaju stajališta korićenjem zbaničnih informacija javnog prevoza, koji su netačni oko 10 puta odjednom. Moovit se oslanja na svoju tehnologiju i zajednicu korisnika kako bi izbegao takve nepravilnosti.

  Originalni članak: http://moovitapp.com/blog/moovit-versus-google/

  Previous