Mustafa, un luptător al transportului public

February 28, 2018

  Află cum poţi să devii un lider al mobilității urbane în orașul tău. Verifică programul nostru de Ambasadori aici

  Ambasadorul nostru Mustafa ni se alătură din Turcia. În prezent, locuind în Antalya, Mustafa este un înotător pasionat, gamer avid de realitate virtuală, ascultător de muzică și mixaj, dar cea mai mare pasiune este călătoria și explorarea. Pentru aceasta, transportul public reprezintă un rol major în viața sa.

  În 2016, fiind continuu enervat de lipsa informațiiloractualizate disponibile în aplicația de transport local, după o cercetare meticuloasă, Mustafa a trecut la o nouă aplicație de transport  – Moovit. El a fost impresionat nu numai de interfața prietenoasă, dar și de opțiunea oferită de Moovit utilizatorilor pentru a-și îmbunătăți experiența din orașul său.

  În timp ce naviga prin meniul Mai Multe, Mustafa a dat peste butonul “Îmbunătățește-ți orașul” și după mai multe investigații a decis că este ceva ce poate “face, ajutând și mai mulți oameni”. După ce și-a făcut un cont pentru Editorul Moovit, Mustafa a început să învețe cum să folosească platforma, bazându-se pe Centrul de Ajutor și galeria video, pe care le descrie drept “foarte clare și foarte explicative”.

  Mustafa a început să folosească Moovit în Istanbul, dar după ce sa întors în Antalya împreună cu familia, a început să îmbunătățească informațiile pentru cea mai utilizată linie locală – 1 – și a continuat să își aducă contribuția cu editarea în orașul său până la atingerea Nivelului 3, când a aplicat să devină ambasador. Mustafa ne spune că este mândru să vadă actualizările făcute rapid direct în aplicație și disponibile pentru călătorii de transport public care beneficiază de acestea.

  În ciuda provocării de a obține informații actualizate în anumite zone, Mustafa nu este descurajat. Cu toate eșecurile din partea operatorului local de a împărtăși informații, el continuă să preseze, alimentat de misiunea de a îmbunătăți mobilitatea urbană în oraș și încurajat de ceea ce el descrie ca o comunitate “caldă, îngrijitoare și colaborantă”. Mustafa adaugă, “ajutorul oamenilor este de neprețuit”. Nu am putut fi de acord mai mult! Suntem mândri că Mustafa este unul dintre incredibilii noștri ambasadori!

  Previous