Επιστροφή
moovit_oasa

Νέα λεωφορειακή γραμμή 535Α

November 6, 2018

  Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότι προχώρησε στην ίδρυση της νέας λεωφορειακής γραμμής 535Α «Ζηρίνειο – Εύξεινος Πόντος – Φράγμα Μαραθώνα – Καλέτζι» από την 1η Νοεμβρίου 2018.

  Η νέα κυκλική λεωφορειακή γραμμή αποτελεί επέκταση της λεωφορειακής γραμμής 535, συνδέοντας με καθημερινά δρομολόγια το Καλέτζι Μαραθώνα με το σιδηροδρομικό σταθμό Αγίου Στεφάνου και το κέντρο της Κηφισιάς, μέσω του Φράγματος Μαραθώνα.

  Η νέα γραμμή διευκολύνει τις μετακινήσεις των κατοίκων προς την Κηφισιά και το κέντρο της Αθήνας, όπου συγκεντρώνονται δημόσιες υπηρεσίες και Κέντρα Υγείας, καθώς παρέχεται πλέον η απευθείας ανταπόκριση με το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

  «Η ανωτέρω γραμμή καλύπτει ανάγκες υπερτοπικού χαρακτήρα, ενισχύοντας παράλληλα τη συνδεσιμότητα και τη διαλειτουργικότητα των μέσων σταθερής τροχιάς με τα οδικά μέσα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης.

  Η κυκλική διαδρομή είναι η εξής:

  Από το τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 535, δεξιά Μαραθώνος, συνέχεια Μαραθώνος, Φράγμα Μαραθώνα, Μαραθώνος (εντός του οικισμού Καλέτζι), δεξιά στην ανηφόρα 200μ περίπου μετά το Φούρνο, αναστροφή παραπλεύρως του Γηπέδου Μπάσκετ, αριστερά Μαραθώνος, συνέχεια Μαραθώνος, Φράγμα Μαραθώνα, Μαραθώνος, αριστερά Πραστειού, τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 535.

  Στάσεις που ιδρύονται:

  Στη διαδρομή προς Καλέτζι: ΤΕΡΜΑ, ΣΤΑΣΗ 1Η, ΕΥΔΑΠ, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ, ΑΝΘΕΩΝ, ΤΑΒΕΡΝΑ, ΦΟΥΡΝΟΣ, ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

  Στη διαδρομή προς Εύξεινο Πόντο: ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΑΒΕΡΝΑ, ΑΝΘΕΩΝ, ΦΡΑΓΜΑ, ΕΥΔΑΠ, ΤΕΡΜΑ.

  Τα δρομολόγια της γραμμής από το Ζηρίνειο είναι τα ακόλουθα:

  Δευτέρα έως Παρασκευή: 6.30, 9.05, 13.10, 15.10, 19.50,

  Σάββατο: 9.10, 13.50, 17.50,

  Κυριακή: 9.15, 16.10.

  Προηγούμενα