RealTime_Moovit_ENGUS

Знайте кога вашата линия ще пристигне в реално време

June 7, 2024

Страхотна новина! Толкова сме развълнувани да съобщим, че Moovit актуализира информацията в реално време за София, която е столицата и най-големият град на България. 🚌🤗

Всички потребители на Moovit в София ще могат да знаят пристигането на своята линия в реално време и да избегнат загубата на време в чакане на следващия автобус или влак.

Искате ли да научите повече за реално време? Вижте по-долу как Moovit може да ви подкрепи по-добре👇

Раздел Станции:

В реално време (зелено) ви уведомява колко време ще трябва да чакате, преди вашата линия да пристигне (напр. тръгва след 15 минути). Това време се основава на GPS местоположението на превозните средства, предоставено от официални източници. Точността на тези времена може да варира в зависимост от качеството на GPS сигнала, условията на трафика, стабилността на източника на данни и др.

Раздел Упътвания:

След като планирате пътуване, изберете предпочитания от вас маршрут и докоснете бутона „Навигация“, ще получите точни указания от началото до края, които ви следват, докато сте на маршрута.
Упътванията на живо ви дават инструкции за ходене пеша до вашата станция, часове на заминаване и пристигане на вашите линии, известия кога да слезете и пешеходния маршрут до крайната ви дестинация.

 

❤️💚💙 Moovit ви желае безопасно пътуване! ❤️💚💙

Предишни