Συνεργάτης του μήνα

February 23, 2016

    Συνεχίζωντας με την Βραζιλία, θα θέλαμε να αναφέρουμε έναν από τους καταπληκτικούς συνεργάτες δεδομένων Κοινότητας σε μια άλλη πόλη, Campina Grande.

    IMG_20160115_131728925

    Στον οργανισμό Superintendência de Trânsito e Transporte Público, STTP, ξεκίνησαν να χαρτογραφούν την πόλη τους χρησιμοποιώντας τον Επεξεργαστή Κοινότητας Moovit το Νοέμβριο του 2015 και μέσα σε μερικούς μόνο μήνες η ομάδα συμπεριλαμβανομένων των Hélder, Jeová και Mariana, πρόσθεσαν 1,634 στάσεις, χαρτογράφησαν 42 γραμμές και συνεχίζουν να ανανεώνουν τις πληροφορίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες της πόλης τους.

    Ο Hélder αναφέρει, ‘’είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ολοκληρώσει την διαδικασία προσθήκης πληροφοριών του συστήματος δημόσιας συγκοινωνίας της Campina Grande στο Moovit. Το επόμενο βήμα μας είναι να κρατήσουμε τις πληροφορίες ενημερωμένες και να μοιραστούμε με την εφαρμογή την τοποθεσία των λεωφορειών μας σε πραγματικό χρόνο.’’ Χάρη στην προσπάθεια της ομάδας STTP, 405 χιλιάδες άνθρωποι που ζουν στην πόλη έχουν τώρα πλήρη πρόσβαση σε πληροφορίες δημόσιας συγκοινωνίας.

    Previous