Έξι εύκολοι τρόποι για να γίνει η διαφορά στο περιβάλλον

June 22, 2018

  Η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι πάντα ένα καυτό θέμα συζήτησης, ειδικά όταν πρόκειται για μεταφορές. Ακολουθούν συμβουλές για τη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα:

  1. Δημόσια συγκοινωνία

  Τα λεωφορεία και τα τρένα έχουν πολύ μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον από το να μετακινείστε μόνοι σας με το αυτοκίνητο. Ο σχεδιασμός ταξιδιού στο Moovit παρέχει επίσης οδηγίες βήμα προς βήμα για περπάτημα και ποδήλατο, έτσι ώστε όχι μόνο να μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, αλλά και να κάνετε λίγο γυμναστική μόνοι σας!

  2. Ανακύκλωση

  Βλέπετε τους μπλε και πράσινους κάδους απορριμμάτων και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Ελέγξτε τον ιστότοπο της εταιρείας διαχείρισης αποβλήτων για να μάθετε σχετικά με τις τοπικές σας υπηρεσίες.

  3. Απενεργοποίηση

  Αποσυνδέστε τις συσκευές σας και σβήστε τα φώτα όταν δεν τα χρησιμοποιείτε.

  4. Διαχείριση αποβλήτων

  Είμαστε όλοι θύματα συνεχών διαφημίσεων μέσω του Διαδικτύου. Είναι σημαντικό να καταναλώνετε αυτό που χρειάζεστε και να μην αγοράζετε ότι δεν χρειάζεστε για να μειώσετε τα απορρίματά σας.

  5. Πλαστικά μπουκάλια

  Τα πλαστικά μπουκάλια καταλήγουν στους ωκεανούς μας και θέτουν σε κίνδυνο την άγρια ​​ζωή μας. Μπορείτε να μεταφέρετε ένα μπουκάλι πολλών χρήσεων και ξαναγεμίστε το όταν το χρειάζεστε.

  6. Τσάντα για ζωή

  Οι πλαστικές σακούλες αποτελούν επίσης τεράστιο κίνδυνο για το περιβάλλον μας. Αγοράστε μια ”τσάντα για ζωή” που μαζεύεται και κρατήστε τη μαζί σας.

  Προηγούμενα