Οφέλη του να κάνετε ποδήλατο

June 22, 2018

  Οφέλη από την ποδηλασία:

  Παραμείνετε δραστήριοι / χάστε βάρος – Σύμφωνα με το Τμήμα Υγείας και Υπηρεσιών για τον άνθρωπο, οι ενήλικες πρέπει να έχουν τουλάχιστον 150 λεπτά μέτριας αεροβικής δραστηριότητας την εβδομάδα. Η ποδηλασία προς και από την εργασία είναι ένας πολύ καλός τρόπος τοποθέτησης σε αυτό χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε επιπλέον χρόνο για να γυμναστείτε.

  Πάρτε φρέσκο ​​αέρα – Αντί να είστε στο μετρό ή σε λεωφορείο, μπορείτε να πάρετε λίγο φρέσκο ​​αέρα.

  Να είστε περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένοι – Γνωρίζουμε όλοι ότι το να οδηγούμε ένα αυτοκίνητο προς και από την εργασία δεν είναι καλό για το περιβάλλον. Η δημόσια συγκοινωνία είναι μια πολύ καλύτερη λύση, αλλά η οδήγηση ενός ποδηλάτου είναι η καλύτερη με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα!

  Παράκαμψη της κυκλοφορίας – Αφήστε αυτούς που μετακινούνται με αυτοκίνητο σε ένα νέφος σκόνης, ενώ τους προσπερνάτε με το ποδήλατο.

  Να είστε πιο παραγωγικοί – Η άσκηση είναι το κλειδί για να έχετε περισσότερη ενέργεια, που σημαίνει βελτιωμένη απόδοση στην εργασία και λιγότερο λήθαργο όταν φτάσετε στο σπίτι!

  Εξοικονομήστε χρήματα – Αφήστε το γυμναστήριο και ξεκινήστε να κάνετε ποδήλατο, είναι πολύ φθηνότερο σε σχέση με το γυμναστήριο και επίσης φθηνότερο από άλλα μέσα μεταφοράς όπως η οδήγηση.

  Να είστε πιο ευτυχισμένοι – Όλοι οι παραπάνω λόγοι!

  Προηγούμενα