Perfecționând Portugalia

October 30, 2017

  Carlos & Ricardo

  Trei povești unice cu un numitor comun

  Nuno, Ricardo și Carlos sunt stâlpii Comunității portugheze Moovit. Colaborarea lor cu Moovit a fost inspirată de trei incidente separate, unite de dorința de a îmbunătăți transportul pentru comunitatea lor.

  Nuno, un nativ din Lisabona, a descarcat Moovit într-o zi capricioasă. El a observat butonul “Îmbunătățește-ți orașul” și interesul său a crescut. Nuno s-a hotărât să îmbunătățească experiența de transport public pentru utilizatorii din zona metropolitană a Lisabonei. Intrigat, a apăsat butonul din aplicație, care l-a adus la Editor. Și astfel a început colaborarea cu Moovit.

  Ricardo a descoperit aplicația Moovit într-un moment delicat din septembrie 2016. El nu era familiarizat cu liniile de transport public spre un spital unde mama sa fusese operată. Ricardo a ales Moovit din cele 3 sau 4 opțiuni disponibile pentru a-l ajuta să navigheze. După câteva luni, Ricardo a decis să exploreze mai departe Moovit. El a observat imediat unde poate îmbunătăți datele utilizând cunoștințele sale locale. Atras de aceeași chemare la acțiune ca Nuno, s-a alăturat comunității Moovit prin intermediul butonului “Îmbunătățește-ți orașul”.

  Carlos a descărcat aplicația fără să știe prea multe despre Moovit. El a observat că datele nu sunt așa de exacte pe malul sudic al râului Tagus, unde trăiește. Carlos și-a dorit să îmbunătățească serviciul de transport și s-a alăturat Comunității. Prin apăsarea butonului “Îmbunătățește-ți orașul”, el și-a început colaborarea cu Moovit și cu ceilalți membrii ai Comunității din Lisabona.

  Este evident că butonul Moovit “Îmbunătățește-ți orașul” este de o mare valoare pentru cei 90 de milioane de utilizatori ai lui Moovit, deoarece ne ajută să păstrăm cele mai bune cunoștințe de transport public oriunde în lume.

  Noțiuni de bază

  Fiecare ambasador a început să îmbunătățească datele din zona metropolitană Lisabona, concentrându-se pe principalele agenții de tranzit pentru a asigura un beneficiu maxim pentru cel mai mare număr de persoane. Au călătorit independent în aventura lor Moovit, dar căile acestora au început să se suprapună. Carlos își amintește când s-a alăturat proiectului, exista foarte puțină activitate de la ceilalți membri Moovit din zonă. Intră în scenă, Nuno și Ricardo. Influențându-se reciproc, cei trei ambasadori au început să corecteze datele, inclusiv actualizarea programelor de lucru, modificarea locației stațiilor și cartografierea datelor din surse noi.

  Localizarea în Lisabona

  Pentru fiecare ambasador, cea mai mare recompensă este cunoașterea faptului că oamenii vor călători mai ușor în zona lor, acest lucru fiind un rezultat direct al eforturilor lor. Întrebat ce-l inspiră să-și aducă contribuția la Moovit, Ricardo a spus: “Două cuvinte: mobilitatea urbană – oferind utilizatorilor puterea decizională și informându-i despre opțiunile multiple pentru naveta lor”. Și noi suntem de acord cu această afirmație. Autonomia față de mobilitate este rezultatul dorit de Moovit pentru furnizarea mobilității ca serviciu (MaaS).

  Nuno vede creșterea mobilității aplicației prin adăugarea diverselor tipuri de transport, cum ar fi partajarea bicicletelor, partajarea autoturismelor sau serviciile de autoturisme la cerere, pentru a reprezenta o modalitate semnificativă de îmbunătățire a experienței de transport. În final, scopul lor este de a oferi utilizatorilor cele mai bune și precise informații localizate.

  Procesul de localizare poate fi descurajant, dar se face mai ușor cu ajutorul rețelei puternice de membri Moovit. “Cunoștințele membrilor Moovit despre orașele lor și problemele de transport cu care se confruntă, oferă un suport vital pentru dezvoltarea Moovit în diferite părți ale globului”, a spus Nuno.

  În plus, Nuno, Ricardo și Carlos au convenit că colaborarea dintre cei trei, comunitatea din Lisabona, precum și Moovit, este una dintre părțile cele mai pline de satisfacții din experiența Moovit. Aceștia oferă credit managerului portughez de operații, Fernanda Poretsky, și managerul de operațiuni din Brazilia, Erick Araujo, considerați esențiali în dezvoltarea comunității. Fiecare dintre ei speră să se întâlnească în persoană într-o zi.

  Vă mulțumim pentru contribuțiile dvs. în Lisabona și la Comunitatea Moovit! Așteptăm cu nerăbdare să auzim mai multe despre Portugalia!

  Previous