Επιστροφή
moovit

Συμβουλές ασφαλείας στις δημόσιες συγκοινωνίες

March 5, 2019

  Ευτυχώς, οι περισσότεροι από εμάς ταξιδεύουν καθημερινά στις μετακινήσεις μας χωρίς κανένα πρόβλημα.

  Ακόμα κι έτσι, το Moovit συγκέντρωσε τις κορυφαίες συμβουλές για να μείνετε ασφαλείς στη δημόσια συγκοινωνία:

  1. Σχεδιαστής Ταξιδιών— Μην είστε στόχος για εγκληματίες. Ο προγραμματισμός μπορεί να προσφέρει υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης και το Moovit μπορεί να βοηθήσει. Πληκτρολογήστε τον προορισμό σας εκ των προτέρων στο Σχεδιαστή Ταξιδιού στο Moovit για να ελέγξετε τη διαδρομή σας μέσω της δημόσιας συγκοινωνίας.
  2. Μοιραστείτε το ταξίδι σας (Android ή iOS) —Αφού προγραμματίσετε το ταξίδι σας, μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μπορούν να δουν την πλήρη διαδρομή σας μέσω του καναλιού επιλογής σας. Με αυτόν τον τρόπο, κάποιος ξέρει πότε να σας περιμένει.
  3. Ειδοποιήσεις Αποβίβασης—  Είμαστε πιο ευάλωτοι όταν είμαστε κουρασμένοι. Αφού προγραμματίσετε το ταξίδι σας, πατήστε Οδηγίες Ζωντανά για να λάβετε μια ειδοποίηση όταν φτάνετε στη στάση σας. Μην χάσετε τη στάση σας και καταλήξετε εκεί που δεν θέλετε να είστε!
  4. Αφίξεις Πραγματικού Χρόνου— Η στάση σε μια ερημική στάση λεωφορείου μπορεί να είναι εκφοβιστική, ειδικά όταν είναι νύχτα. Χρησιμοποιήστε τους χρόνους άφιξης Πραγματικού Χρόνου του Moovit για να μάθετε με ακρίβεια πότε θα φτάσει το λεωφορείο, ώστε να μπορείτε να περιμένετε με ασφάλεια όσο το δυνατόν περισσότερο κάπου αλλού.

  Προηγούμενα