Răspândirea bucuriei la Moovit

November 26, 2015

  11825070_10153148327562956_2590200778007726772_n

  Luna aceasta avem oportunitatea de a vorbi cu Tali Dayan. Ea este un membru cheie din Departamentul de Asigurare a Calității (QA) la Moovit și este responsabilă de Android, iPhone și Server QA. Este căsătorită și fericită cu doi copii tineri locuind în apropierea sediului Moovit. Aceasta chiar glumește spunând că își vede casa din birou. Tail are 10 ani de experiență în QA pentru aplicații și programe web pentru servicii cu clienții, venind la Moovit direct dintr-o funcție de senior la mysupermarket.com. Tail ne-a spus: “Îmi place să lucrez cu aplicații care servesc societatea, fie prin economisirea de timp, fie prin ajutarea ei într-un alt fel.”

  Slujba lui Tail constă în verificarea aplicației înainte și după lansarea unei noi versiuni, focusându-se pe toate specificațiile de la echipa de producție. Ea analizează aplicația pe toate dispozitivele, dar se axează mai mult pe iOS. Își petrece majoritatea timpului lucrând cu noi versiuni ale aplicației de-a lungul procesului de trimitere a acestora în app store. Ea verifică constant aplicația de bug-uri. “Dacă trimiți un email la support despre un bug, șansele sunt ca eu să-l investighez”

  Tail colaborează cu echipa de producție și design oferindu-le feedback despre noile îmbunătățiri care din perspectiva utilizatorilor nu sunt așa de grozave. “Îmi place faptul că lucrez îndeaproape cu echipa de producție.”

  Un alt aspect al jobului lui Tail este că lucrează cu o echipă bună și are un șef de departament minunat, Nir B! “Sunt foarte entuziasmată să lucrez într-un mediu de startup. Avem parte de multă distracție și caracterul echipei mele îmi face ziua mai frumoasă.” Aceasta zâmbește amuzată când povestește despre tradiția echipei de QA care face joi selfie-uri și urează bun venit weekendului.

  Previous