Ο Τοπικός Ήρωας στη La Plata

November 28, 2017

  Γίνετε μέλος των Πρεσβευτών Moovit και καθοδηγήστε τις προσπάθειες βελτίωσης της αστικής κινητικότητας σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Πρόγραμμα Πρεσβευτών

  la plata cathedral

  Στα μάτια του Ρίτσαρντ, η δημόσια συγκοινωνία είναι μια λύση για πολλά προβλήματα. Ακόμη και πριν τον Ρίτσαρντ, ο Πρεσβευτής μας από τη Λα Πλάτα της Αργεντινής, έγινε μέλος μας ως Mooviter, ήταν σύμβουλος της δημόσιας συγκοινωνίας. Το έκανε σαφές ενώ παρακολουθούσε μια διάσκεψη για ένα νέο νοσοκομείο στην πόλη του. Ρώτησε γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να κάνουν το μακρύ ταξίδι στο παλαιότερο νοσοκομείο και να μην επισκέπτονται το νέο νοσοκομείο που βρίσκεται πιο κοντά. Ανακάλυψε ότι οφείλεται σε ανεπαρκή δημόσια συγκοινωνία προς την νεότερη τοποθεσία. Ο Richard γνώριζε πάντα τη σημασία των δημόσιων συγκοινωνιών για την καθημερινή ζωή, είτε όταν επισκέπτεται την οικογένεια και φίλους, πηγαίνει στη δουλειά είτε πηγαίνει σε κάποιο ραντεβού στο νοσοκομείο.

  richard, la plata

  Περίπου ενάμιση χρόνο πριν, ο Ρίτσαρντ διάβασε ένα άρθρο σε μια τοπική εφημερίδα σχετικά με την περιεκτική εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας, Moovit. Αν και ήδη εξοικειωμένος με τις τοπικές γραμμές, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή για δοκιμαστική λειτουργία. Εντυπωσιάστηκε από τη λειτουργικότητα της εφαρμογής, αλλά συνειδητοποίησε ότι οι πληροφορίες για τις τοπικές γραμμές θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Αποφάσισε να κάνει ακριβώς αυτό και έκανε κλικ στο κουμπί “βελτιώστε την πόλη σας” για να συμμετέχει στην κοινότητα Mooviter. Αρχικά ο Richard εισήλθε στην κοινότητα του Mooviter για να προσθέσει κάποιες στάσεις που έλειπαν από τις τοπικές του γραμμές, αλλά του άρεσε πολύ και τελικά έγινε Πρεσβευτής. Μετά το μήνυμα καλωσορίσματος και τις συνομιλίες που ακολούθησαν με το μέλος της ομάδας Moovit, Ivana, στην οποία ο Richard αναφέρεται ως μέντορά του, συνειδητοποίησε ότι το Moovit ήταν κάτι περισσότερο από μια εφαρμογή συλλογής δεδομένων. Ήταν μια εφαρμογή με ανθρώπους στο επίκεντρο. Ο στόχος να βελτιωθεί η καθημερινή εμπειρία των μετακινήσεων για τους επιβάτες δημοσίων μεταφορών σε όλο τον κόσμο ήταν μια αποστολή που θα μπορούσε να ακολουθήσει.

  Αυτό που αρέσει περισσότερο στον Ρίτσαρντ να είναι μέλος της κοινότητας Mooviter είναι να είναι ηγέτης στην κοινότητά του. Απολαμβάνει να μοιράζεται το πάθος του για τη βελτίωση της συγκοινωνίας με τους άλλους Πρεσβευτές σε όλο τον κόσμο. Η κοινότητα Mooiter, εκτός από τη συμβολή της στη βελτίωση της αστικής κινητικότητας σε παγκόσμια κλίμακα, προσφέρει ένα χώρο στους λάτρεις της δημόσιας συγκοινωνίας να μαθαίνουν και να ανταλλάσσουν εμπειρίες μεταξύ τους.

  Ο Richard σπουδάζει ιατρική και έχει πολλαπλά χόμπι, συμπεριλαμβάνοντας το τρέξιμο, την ποδηλασία, την ανάγνωση και τον χρόνο με τους φίλους του. Ο Richard εξακολουθεί να βρίσκει χρόνο παράλληλα με το πολυάσχολο πρόγραμμά του, να είναι ο τοπικός ήρωας της δημόσιας συγκοινωνίας στη πόλη La Plata, μαζί με το Μπουένος Άιρες, τη πόλη Mar del Plata και Bariloche! Εκ μέρους της ομάδας Moovit και των επιβατών της δημόσιας συγκοινωνίας – συγχαρητήρια Richard!

  Previous