Eroul Local din La Plata

November 29, 2017

  Alătură-te Ambasadorilor Moovit și conduce eforturile îmbunătățirii mobilității urbane la nivel local și urban. Află mai multe despre Programul Ambasadorilor

  la plata cathedral

  În ochii lui Richard, transportul public este o soluție pentru multe probleme. Chiar înainte ca Richard, ambasadorul nostru din La Plata, Argentina, să ni se alăture ca membru Moovit, el a fost apărător al transportului public. A făcut acest lucru clar în timp ce participa la o conferință despre un nou spital din orașul său. La această conferință, Richard a întrebat de ce oamenii continuau să călătorească la spitalul mai vechi și să nu viziteze noul spital în apropiere. Acesta a descoperit că se datorează transportului public insuficient spre locația mai nouă. Richard a înțeles întotdeauna importanța transportului public pentru viața de zi cu zi, indiferent dacă vizitează familia și prietenii, merge la serviciu sau are o programare la spital.

  richard, la plata

  Acum un an și jumătate, Richard a dat peste un articol publicat într-un ziar local cu privire la aplicația de transport public, Moovit. Deși era deja familiarizat cu liniile sale locale, el a decis să descarce aplicația pentru un test. El a fost impresionat de funcționalitatea aplicației, însă a realizat că informațiile care vizau liniile sale uzuale ar putea fi îmbunătățite. Richard a decis să facă acest lucru și a dat clic pe “Îmbunătățiți-vă orașul”. Inițial, Richard s-a alăturat comunității Moovit pentru a adăuga câteva stații lipsă de la liniile sale din orașul său, dar a fost captivat și, în cele din urmă, a devenit ambasador. După mesajul de întâmpinare și conversațiile care au urmat cu membrul echipei Moovit, Ivana, despre care Richard se referă cu îndrăzneală ca mentor, a realizat că Moovit era mai mult decât o aplicație de colectare a datelor. A fost o aplicație cu oameni în centru. Obiectivul de a îmbunătăți experiența de zi cu zi a navetei pentru călătorii din întreaga lume a fost o misiune pe care ar putea-o îndeplini.

  Partea preferată a lui Richard din comunitatea Moovit este aceea de a fi lider în propria comunitate. Îi place să-și împărtășească pasiunea pentru îmbunătățirea transportului public cu ceilalți ambasadori din întreaga lume. Comunitatea Moovit, dincolo de a contribui la îmbunătățirea mobilității urbane la scară globală, oferă un spațiu celor pasionați de transportul public pentru a învăța și a împărtăși experiențele reciproc.

  Richard studiază medicina și are mai multe hobby-uri, cum ar fi alergatul, ciclismul, lectura și petrecerea timpului cu prietenii. Totuși, Richard integrază într-un fel în programul său aglomerat și faptul de a fi eroul local al transportului public din La Plata, alături de Buenos Aires, Mar del Plata și Bariloche! În numele echipei Moovit și a călătorilor de transport public – bravo, Richard!

  Previous