Sezonul Mapatlonului a început!

November 29, 2017

  Aruncă o privire la ce au făcut campionii Moovit de pe tot globul și ia parte la aceste acțiuni! Poţi să aduci Mapatlonul la Universitatea ta. Apasă aici pentru mai multe informații.

  Pace University – NYC, SUA

  Studenții de la informatică ai Universității Pace din New York au participat la un Mapatlon Moovit pentru a adăuga o navetă atât pentru universitatea lor, cât și pentru campusul colegilor lor de școală, oferind informații care nu erau disponibile studenților. Navetele au doar câteva stații fiecare așa că elevii s-au concentrat pe perfecționarea meticuloasă a formelor acestor căi. Transferurile de la Universitatea Pace sunt acum disponibile pe Moovit, inclusiv o pictogramă a universității personalizată. Liderii de proiect se gândesc deja la următorul eveniment Moovit!

  Stanford University – Palo Alto, CA, SUA

  13 studenți la Universitatea Stanford și-au alocat o porțiune din programul lor riguros pentru a participa la Moovit Mapatlon în campusul lor, în inima Silicon Valley. Elevii au cartografiat rețeaua de transport public a micului oraș din orașul Hanford din California, a cărui informație de transport nu a fost disponibilă în niciun planificator de călătorie, oferind un serviciu neprețuit pentru călătorii locali. Deși munca studenților nu a afectat în mod direct transportul la universitatea lor, ei au fost încântați să-i ajute pe colegii californieni la găsirea unei modalități mai ușoare de a se deplasa cu mijloacele de transport în comun!

  Morningside College – Sioux City, IA, SUA

  Mapatloanele vin în toate formele și dimensiunile. Mapatlonul Moovit de la Morningside a avut loc sub forma unui proiect de clasă pentru un curs de raționament pe o perioadă de 5 zile. Clasa formată din 22 de studenți a cartografiat rutele orașului – inclusiv opriri, linii și orare – călătorind prin Sioux City Transit. Sioux City Transit nu este disponibil pe alți planificatori de transport public, ceea ce face ca Moovit Mapatlon să aibă un impact deosebit asupra comunității. Morningside intenționează să găzduiască un alt Mapatlon pentru a atrage mai multe zone din Iowa în ecosistemul de transport public prin Moovit.

  Tor Vergata University – Rome, Italia

  Participanții voluntari de la Universitatea Tor Vergata s-au reunit sâmbătă pentru a îmbunătăți acoperirea în regiunea Roma și Lazio din Italia. În spiritul misiunii comunității Moovit, acești studenți au dedicat câteva ore pentru a îmbunătăți informațiile disponibile pentru toți călătorii din zonă. Informații despre opriri, linii și orare pentru 5 agenții locale au fost deja adăugate în aplicație!

  UCSB – Santa Barbara, CA, SUA

  Vineri, 17 noiembrie, mai mulți studenți au participat la ziua Moovit Mapatlon, găzduită la UCSB. Pe parcursul unui prânz delicios și a unei misiuni comune de îmbunătățire a mobilității urbane, participanții au venit și s-au deplasat între clase, cartografiind linii din sistemul de transport al districtului Santa Barbara. Scopul a fost acela de a aduce serviciile lui Moovit în cele 6 orașe acoperite de rețeaua SBMTD. Misiunea lor a fost finalizată, zona metropolitană urmând să fie lansată în Moovit la începutul lunii decembrie, aducând mai mult de 400.000 de potențiali călători în aplicație.

  Previous