Χαρτογραφώντας τον κόσμο πριν τον πρωινό καφέ

January 26, 2016

  Όσο η Κοινότητα συνεχίζει να χαρτογραφεί πόλεις, θα συνεχίσουμε να βασιζόμαστε σε μέλη της Ομάδας όπως η Mor Peer. Η Mor είναι ηγέτης της Ομάδας στο τμήμα Geo-expansion. Σπούδασε Γεωπληροφορική, Γεωγραφία και Κοινωνιολογία στην Ιερουσαλήμ και στη συνέχεια εντάχθηκε στο Moovit ως Μηχανικός GIS τον Οκτώβρη του 2013. Αυτές ήταν οι πρώτες μέρες του app και η Mor δούλεψε πολύ στενά με την υπόλοιπη μικρή ομάδα για να δημιουργήσει και να διαχειρίζεται τις γεωγραφικές πληροφορίες που τροφοδοτούν κάθε πόλη. Κατά τις πρώτες ημέρες η Mor ως επί το πλείστον φόρτωνε και ενημέρωνε χειροκίνητα τις λίγες πόλεις της εφαρμογής και συνεργάστηκε με το τμήμα Ε & Α για τη βελτίωση της ποιότητας των δεδομένων της εφαρμογής.
  IMG_3115

  Η Mor αστειεύεται ότι κανείς δεν θα έπρεπε να της μιλάει πριν τον πρωινό της καφέ, αλλά όλοι γνωρίζουν στο γραφείο ότι είναι από τα πιο καλά και υπομονετικά άτομα που υπάρχουν. Μπορεί να υποστηρίζει ότι δεν είναι διαθέσιμη για συζήτηση πριν τον καφέ, αλλά ακόμα και πριν την πρώτη γουλιά, είναι ήδη απασχολημένη να ελέγχει όλες τις ενημερώσεις για την προηγούμενη νύχτα. Αυτές τις μέρες ο χρόνος της Mor δεσμεύεται με το να διαχειρίζεται τα feeds δεδομένων και να εκπροσωπεί τις ανάγκες της Ομάδας Operations με την Ομάδα R&D, να ανεβάζει νέες πόλεις στην εφαρμογή (συμπεριλαμβανομένων όλων των πόλεων της Κοινότητας), να δουλεύει σε έργα που ασφαλίζουν τα δεδομένα και να βελτιώνει την υπηρεσία, χτίζοντας δεδομένα για να προσθέτονται νέες πόλεις στην εφαρμογή και να προσαρμόζει την εφαρμογή για κάθε πόλη.

  Όταν ρωτήσαμε την Mor για το μεγαλύτερο επίτευγμά της, μας είπε “Μου αρέσει αυτό το συναίσθημα που έχω κάθε φορά όταν προσθέτουμε μια νέα πόλη στην εφαρμογή και στέλνουμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους υπαλλήλους για να τους ενημερώσουμε σχετικά με τη νέα πόλη, το αίσθημα της ολοκλήρωσης και ότι γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν από την εφαρμογή τώρα. Συνέχισε “Όσο περισσότερο υπάρχει ανάγκη για την υπηρεσία τόσο πιο ευτυχισμένη είμαι για να φέρω την υπηρεσία στην πόλη.”

  Η Mor έχει επίσης καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση των προσπαθειών της κοινότητας στην Ινδία, έχει μάθει πολλές νέες διαδικασίες και πληροφορίες για την παροχή μια καλής υπηρεσίας για την Ινδία. Δήλωσε, ‘’η Ινδία, ειδικότερα, έχει μια μεγάλη θέση στην καρδιά μου, αφού έχω ταξιδέψει εκεί για αρκετούς μήνες για να απολαύσω τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τους ήχους της Βόρειας Ινδίας.”

  Η Mor έχει πολλά άλλα ενδιαφέροντα, για παράδειγμα, παίζει κιθάρα, παρακολουθεί πολλές ζωντανές μουσικές παραστάσεις και παρακολουθεί μάθηματα γραφής και ποίησης. Επιπλέον, όταν δεν διαχειρίζεται τα δεδομένα του κόσμου, τα εξερευνά. Μας είπε πρόσφατα ότι είναι αποφασισμένη ότι ο επόμενος προορισμός διακοπών της θα είναι η Ισλανδία, αφού η φυσική ομορφιά της χώρας την καλεί.

  Previous