Cartografiind lumea înaintea cafelei de dimineață

January 26, 2016

  Cum Comunitatea continuă adăugarea de orașe, vom continua să ne bazăm pe membri ai echipei precum Mor Peer. Mor este liderul departamentului de Geo-expansiune. Ea a studiat Geoinformatica, Geografie și Sociologie în Ierusalim, alăturându-se ca Inginer GIS la Moovit în Octombrie 2013. Acestea au fost zilele de început pentru Moovit, iar Mor a lucrat alături de restul micii echipe pentru a crea și administra informațiile care ‘alimentează’ fiecare oraș. La începuturi, Mor a uploadat și actualizat manual cele câteva zone disponibile și a lucrat cu departamentul de R&D pentru a îmbunătăți calitatea datelor aplicației.


  IMG_3115

  Mor glumește pe faptul că lumea nu ar trebui să-i vorbească înainte de cafeaua de dimineață, dar toți din birou știu că ea este o persoană amiabilă și îngăduitoare. Deși afirmă faptul că nu poate discuta înainte de cafea, aceasta este ocupată dinainte cu verficarea tuturor actualizărilor pentru noaptea trecută. Acum timpul lui Mor este ocupat în principal de administrarea fluxului de date și reprezentarea “geo-nevoilor” Echipei de Operațiuni cu departamentul de R&D, uploadarea noilor orașe în aplicație (incluzând toate orașele comunității), precum și de lucrul la proiecte pentru securizarea datelor și îmbunătățirea serviciului. Mor strânge datele necesare pentru adăugarea de noi orașe și localizarea aplicației pentru fiecare oraș.

  Când am întrebat-o pe Mor despre cea mai mare realizare a sa, ea ne-a spus că “iubesc acel sentiment pe care-l am de fiecare data când adăugăm un nou oraș în aplicație și trimitem un email angajaților pentru a-i informa despre noul oraș, acel sentiment care te face să realizezi câte persoane pot beneficia de aplicație acum.” Aceasta a continuat: “Cu cât este mai multă nevoie de serviciul acesta, cu atât sunt mai fericită să-l aduc în oraș.”
  Mor a fost esențială în implementarea eforturilor comunității în India. Aceasta a învățat noi procese și informații pentru a oferi un serviciu bun în India. Aceasta ne-a spus: “India are un loc special în inima mea deoarece am călătorit acolo câteva luni pentru a mă bucura de frumusețea, priveliștile și sunetele Nordului Indiei.”

  
Aceasta are multe alte interese, de exemplu, cântă la chitară, merge la concerte live și urmează cursuri de scriere și poezie. Mai mult, când nu administrează datele orașelor lumii, ea le explorează. Ne-a spus recent că este determinată ca pentru următoarea destinație de vacanță să meargă în Islanda, deoarece este atrasă de frumusețea naturală a țării.

  Previous