Οι πιο όμορφες στάσεις λεωφορείων στο κόσμο

June 22, 2018

  Με τον πραγματικό χρόνο στο Moovit, σπάνια πρέπει να περιμένετε σε μια στάση λεωφορείου αλλά εδώ υπάρχουν μερικές στάσεις λεωφορείων που είναι τόσο δημιουργικές ώστε να μην σας πειράζει να χάσετε το λεωφορείο!

  Ιαπωνία – Στάσεις λεωφορείων Ishaya Fruit, μπορείτε να δείτε γιγάντιες καλύβες που μοιάζουν με διάφορα είδη φρούτων, όπως φράουλα, καρπούζι και πορτοκάλι.

  Αυστρία – Στάσεις Λεωφορείων Swing Krumbach. Σχεδιασμένες από τον αρχιτέκτονα Smiljan Radic ως μέρος ενός διαγωνισμού, έχει σχεδιαστεί για να κάνει την αναμονή σας πιο κοινωνική.

  Σιγκαπούρη – Στάση λεωφορείου Jurong. Η κυβέρνηση της Jurong στη Σιγκαπούρη δημιούργησε μια πιλοτική στάση λεωφορείου με όλα τα κουδούνια και τις σφυρίχτρες που μπορείτε να σκεφτείτε – βιβλία, σημεία φόρτισης τηλεφώνου, κούνιες και οθόνες πληροφοριών. Τροφοδοτείται μέσω ηλιακών συλλεκτών, ώστε να έχει το επιπλέον πλεονέκτημα να είναι και φιλική προς το περιβάλλον!

  Στάσεις λεωφορείων στα UAE – Dubai Air Conditioning λιγότερο από την όμορφη πλευρά και περισσότερο στην πρακτική πλευρά, πολλές στάσεις λεωφορείων στο Ντουμπάι είναι πλήρως κλιματιζόμενες, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να περιμένετε για το λεωφορείο σας στο καύσωνα.

  Γεωργία – Στάση λεωφορείου Gagra Wave. Σχεδιασμένη με μωσαϊκό από τον Zurab Tsereteli, αυτό το καταφύγιο λεωφορείων είναι ένα πραγματικό κομμάτι της τέχνης!

  Προηγούμενα