changes

Dikkat! Beşiktaş’ta Bugün Trafiğe Kapalı Yollar ve Güzergahı Değişen Hatlar

March 1, 2018

    01.03.2018 tarihinde, Beşiktaş Vodafone Park’ta yapılacak olan futbol müsabakası nedeni ile bazı hatlarda güzergah değişikliği yapılacaktır. Kapanacak güzergahlar nedeni ile araçlar aşağıda paylaşılan alternatif güzergahlarda hizmet verecektir.

    Beşiktaş Vodafone Park’a en kısa yol tarifi için tıklayın

    Hatlar

    Kapalı Güzergah

    Kullanılacak Güzergah

    37T, 49T, 48TDolmabahçe, Gümüşsuyu, ElmadağTaksim yönünde Sünnet Köprüsü durağından sonra Piyalepaşa Blv. Kasımpaşa, Tarlabaşı yolunu kullanıp Taksim Tünel üzerinden dönüş yapılmaktadır. Dönüş güzergahında da aynı yol kullanılarak Bomonti Tünel durağından güzergaha girilmektedir. Araçlar Gümüşsuyu Peronlara giriş yapmadığı için Tarlabaşı durağından ulaşım sağlayabilirsiniz.
    76D, 145T, 76E, 79TDolmabahçe, Gümüşsuyu, ElmadağGümüşsuyu Peron güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar,  Taksim Tünel üzerinden dönüş yaparak, ring olarak çalışmaktadır.
    92T, 35C, 87, 93T, 97T, 36T, 32T, 38T, 72T, 71T, 55T, 80T, 54HT, 89T, 89C, 83O, 85T, 73, 73F, 72YT, 71ATDolmabahçe, Gümüşsuyu, ElmadağHarbiye ve Elmadağ güzergahı  kapalı olması nedeni ile araçlar, Taksim Tünel üzerinden dönüş yaparak, ring olarak çalışmaktadır.
    202, 256, 25G, 46KT, 48N, 54K, 54T, 54Ç, 54ÖRDolmabahçe, Gümüşsuyu, ElmadağElmadağ güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Pangaltı durağından dönüş yapararak, Osmanbey durağından güzergahına girmektedir.
    63, 62, 27SE, 27E, 41E, 43R, 25E, 22, 58N, 58A, 58S, 29D, 29C, 58ULDolmabahçe, Gümüşsuyu, ElmadağDolmabahçe ve Kabataş güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Beşiktaş’tan dönüş yaparak, ring olarak çalışmaktadır.
    40T, 42T, 559C, 129TTaksimTaksim güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Kabataş’tan ring olarak hizmet vermektedir.
    30ADolmabahçeDolmabahçe güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Şişli durağından dönüş yapıp  Barbaros Bulvarını kullanarak Beşiktaş durağından güzergahına girmektedir.
    DT1DolmabahçeDolmabahçe güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Şişli durağından dönüş yapıp  Ahmet Adnan Soygun Caddesini Kullanarak Zübeyde Hn. Kız. Lisesi durağından güzergahına girmektedir.
    DT2Vodofone Kadırgalar Caddesi , Şehitler TepesiBeşiktaş Ünv. Durağından sonra Süleyman Seba Cadddesi’ni kullanarak Osmanbey durağından güzergahına girmektedir.
    70KEKabataş, DolmabahçeDolmabahçe ve Kabataş güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Eminönü yönünde Elmadağ durağından sonra Tarlabaşı Bulvarını kullanarak Eminönü’ne gitmektedir.
    70KEKabataş, DolmabahçeDolmabahçe ve Kabataş güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Kurtuluş yönünde Eminönü durağından sonra Tarlabaşı Bulvarını kullanarak Kurtuluş’a gitmektedir.
    62GBomonti Tünel, DolmabahçeBomonti Tünel, Vodafone Park çevresi ve Dolmabahçe güzergahı  kapalı olması nedeni ile araçlar, Beşiktaş yönünde Talatpaşa Caddesi ve Barbaros Bulvarını kullanarak Beşiktaş’a gitmektedir.
    36LBomonti Tünel, DolmabahçeBomonti Tünel ve Dolmabahçe güzergahı  kapalı olması nedeni ile “T” harfi ile işaretli M.Selam – Tünel – Beşiktaş  seferli araçlar, Spor Tesisi durağından sonra Büyükdere Caddesi ve Barbaros Bulvarını kullanarak Beşiktaş’a gitmektedir.
    49ZBomonti Tünel, DolmabahçeBomonti Tünel ve Dolmabahçe güzergahı  kapalı olması nedeni ile “T” harfi ile işaretli seferlimiz, Büyükdere Caddesi’ni kullanmaktadır.
    43DolmabahçeSeferler Dolmabahçe mevki Kapalı güzergâh nedeni ile geçici olarak iptal olmaktadır.
    26, 26A, 26BDolmabahçeDolmabahçe güzergahının kapalı olması nedeni ile araçlar, Eminönü yönünde Elmadağ durağından sonra Tarlabaşı, Peşembe Pazarı yolunu kullanarak Karaköy durağından güzergahına girmektedir.
    55BVodofone Kadırgalar Caddesi , Şehitler TepesiBomonti Tünel ve Dolmabahçe güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Gaziosmanpaşa yönünde Beşiktaş’tan sonra Barbaros Bulvarı, E-5 güzergahını kullanarak Sünnet Köprüsü durağından güzergahına girmektedir.
    55BVodofone Kadırgalar Caddesi , Şehitler TepesiBomonti Tüneli ve Dolmabahçe güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar, Beşiktaş yönünde Sünnet Köprüsü durağından sonra Okmeydanı, E5, Zincirlikuyu, Barbaros Bulvarı güzergahını kullanarak Beşiktaş’a gitmektedir.
    54BVodofone Kadırgalar Caddesi , Şehitler TepesiBomonti Tüneli ve Dolmabahçe güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar,  Bomonti yönünde Beşiktaş’tan sonra Barbaros Bulvarı, E-5 güzergahını kullanarak İtfaiye durağından güzergahına girmekdedir.
    54BVodofone Kadırgalar Caddesi , Şehitler TepesiBomonti Tüneli ve Dolmabahçe güzergahı kapalı olması nedeni ile araçlar,  Beşiktaş yönünde H. Edip Adıvar durağından sonra Piyalepaşa Bulvarı, E-5, Zincirlikuyu, Barbaros Bulvarı güzergahı ile  Beşiktaş’a gitmektedir.

    Kaynak: iett.istanbul

     

    Siz Yola Çıkın, Gerisini Moovit’e Bırakın!

    Şehrinizdeki tüm toplu taşıma hatlarını Moovit’te “Hatlar” sekmesinde bulabilirsiniz, otobüs, metro, metrobüs, tramvay, vapur… Sık kullandıklarınızı favorilerinize ekleyip, değişikliklerden anında haberdar olabilirsiniz.

    Bunlara da göz atın:

    A noktasından B noktasına nasıl yol tarifi alınır

    Bir hattın detaylarını kontrol et

    Yakındaki Duraklar & Yaklaşan Hatların Varış Saatleri

    Bir Hattın Durumunu Kontrol Et

    *****

    Etkilenebileceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!

    Önceki